Baldur's Gate III ei valmistu vielä tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Baldur's Gate III ei valmistu vielä tänä vuonna

20.06.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Baldur's Gate 3, Larian Studios, early access, julkaisu

Odotettu Baldur's Gate III ei ilmesty vielä tänä vuonna, kehittäjä Larian Studios kertoo.

Roolipeliklassikkosarjan seuraava osa on paraikaa saatavilla early access -versiona, jota kehittäjä pyrkii päivittämään säännöllisesti. Kehityksen hyvästä etenemisestä huolimatta Baldur's Gate III;n early accessin ei kannata odottaa päättyvän vielä vuoden 2021 aikana. Larian Studiosin perustaja Swen Vincke kertoo Gamespot-julkaisun videohaastattelussa studion tavoitteena olevan saada Baldur's Gate III julkaisuvalmiiksi ensi vuonna.

Vincke paljasti haastattelussa myös Baldur's Gate III:n seuraavan päivityksen antia. Pelin seuraavan päivityksen kerrotaan keskittyvän pelaajilta saatuun palautteeseen. Luvassa ei välttämättä ole merkittävää uutta sisältöä, vaan päivityksen keskiössä on pelin toimintojen kehittäminen. Vincken mukaan kehityksen painopiste on etenkin taistelumekanismien kehittämisessä, sillä pelaajien palautteissa etenkin lähitaisteluhahmoluokkien kerrotaan olevan varsin rajoittuneita. Vincke ei kertonut tarkkaa ajankohtaa päivityksen julkaisulle, vaan tyytyi vain toteamaan päivityksen olevan nurkan takana.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

liekö tästä tulee hyvä peli?

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Jos divinityä on pelannut tietää, että tulee hyvä peli. Ainakin aikaisemmin joka aspekti on peleissä vakuuttanut. Toistaiseksi peli on kehitteillä, en epäile lopputulosta hetkeäkään. Mielestäni on hyvä kerätä palautetta etukäteen, eikä korjata puutteita/ongelmia jälkikäteen.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

olen vain turhan sählä tämmösissä peleissä. :(

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Tätäkin on tullut odotettua jo hetken aikaa. Toivottavasti saavat viritettyä pelin huippukuntoon ennen julkaisua.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Divityt olivat parhaillaan kieltämättä vuosi julkaisun jälkeen. Luulen, että nyt halutaan peli heti kuntoon. Toisaalta divityt päivittyivät täysin ilmaiseksi enchanted editioneiksi. Eiköhän tästä tule laadukas peli, joka on odottamisen arvoinen.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani
Lainaus zerodaunholy

olen vain turhan sählä tämmösissä peleissä. :(

Ihan en ole varma mitä tarkoitat, mutta kannattaa rauhassa keskittyä. Taistelut ovat vuoropohjaisia niin voit miettiä ihan rauhassa siirtoja ja mitä teet. Helpoimmalla vaikeusasteella et joudu ihan optimaalisesti hahmoja kehittämään.

Nostoja