Bandai Namcon taistelupelipomo Katsuhiro Harada haluaa tehdä jatkoa Pokkén Tournamentille / Uutiset / pelaaja.fi

Bandai Namcon taistelupelipomo Katsuhiro Harada haluaa tehdä jatkoa Pokkén Tournamentille

25.01.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Pokkén Tournament

Bandai Namcon taistelupelien johtaja Katsuhiro Harada on sanonut haluavansa luoda jatko-osan Pokémon-taistelupelille Pokkén Tournament.

Tekkenin pelielementtejä Pokémon-hahmoihin yhdistelevä Pokkén Tournament julkaistiin ensimmäisen kerran japanilaisissa pelihalleissa vuonna 2015. Seuraavana vuonna lanseerattiin Wii U -versio ja vuonna 2017 samainen peli ilmestyi Nintendo Switchille.

Tekken-sarjan ohjaaja-tuottaja Harada muisteli tuottamaansa Pokkénia Twitterissä ja vastaili fanien kysymyksiin. Bandai Namcon veteraani ilmaisi kiinnostuksensa luoda jatkoa crossover-kötinälle, mutta totesi sen olevan loppupeleissä muiden päätös.

– Meillä on hyvät suhteet Nintendoon ja Pokemon Co:hon, ja Pokkénilla on ollut loistava vastaanotto, joten haluaisin tehdä sen uudelleen. Mutta ei ole kyse siitä, mitä päätämme, vaan siitä, mitä he päättävät, Harada kirjoittaa.

Bandai Namco on solminut vahvan kumppanuuden Nintendon kanssa viime vuosina kehittäessään yhteistyössä viimeisimmät Super Smash Bros. -pelit sekä tulevan Pokémon Snapin.

 

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja