Banjo-Kazooien henkinen seuraaja suuntaa Kickstarteriin / Uutiset / pelaaja.fi

Banjo-Kazooien henkinen seuraaja suuntaa Kickstarteriin

15.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8

Takavuosien tasohyppelylegenda Banjo-Kazooien henkinen seuraaja Project Ukulele suuntaa joukkorahoituspalvelu Kickstarteriin.

Alkuperäisen Banjo-Kazooien kehittäneen Raren entisistä työntekijöistä koostuva Playtonic Games julkisti rahoitushankkeensa eilen Lontoossa järjestetyillä EGX Rezzed -pelimessuilla. Studiopomo Gavin Pricen mukaan Kickstarter ei ollut alunperin projektin tähtäimessä, mutta pelin saama valtavan positiivinen huomio on vaikuttanut studion lopullisiin tavoitteisiin.

– Pelin on oltava laajempi. Meidän on tehtävä enemmän tyydyttääksemme fanit. Se ei haittaa: paine on hyväksi, ja saamamme vastaanotto tekee meidät hyvin onnellisiksi, Price kertoi lavalla.

Miehen mukaan Project Ukulele toteutuu teoriassa muutaman sadan tuhannen punnan voimin, mutta lisävarat takaisivat teokselle kunnollisen kehitystiimin ja ylimääräisiä pelillisiä ominaisuuksia.

– Pyrimme selvittämään Kickstarterin kautta, mitä ihmiset peliltämme haluavat. Rahoitustarpeemme muuttuvat fanien toiveiden mukaan, Price selvensi.

Project Ukulelen alustoja tai julkaisuaikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta lisätietoja saadaan luultavasti Kickstarter-projektin lähtölaukauksen yhteydessä ensi kuussa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

ok

Käyttäjän lindario kuva
lindario

ok

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

ok

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

ok

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Täälläkin näköjään harrastetaan tuota. Gr:ssä oli juuri "hienoa" ketju.
p.s. OK ketjun rikkoja.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No, kyllähän tämä on ihan ok.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Kuukauden sitaatti: "ok".

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tulisipa edes henkistä jatkoa Conkerille, sitten olen ok.

Nostoja