Banjo-Kazooien henkinen seuraaja suuntaa Kickstarteriin

Entisistä Raren työntekijöistä koostuva Playtonic Games kaipaa joukkorahoitusta tasohyppely Banjo-Kazooien henkiselle seuraajalle.

15.3.2015 14:00

Takavuosien tasohyppelylegenda Banjo-Kazooien henkinen seuraaja Project Ukulele suuntaa joukkorahoituspalvelu Kickstarteriin.

Alkuperäisen Banjo-Kazooien kehittäneen Raren entisistä työntekijöistä koostuva Playtonic Games julkisti rahoitushankkeensa eilen Lontoossa järjestetyillä EGX Rezzed -pelimessuilla. Studiopomo Gavin Pricen mukaan Kickstarter ei ollut alunperin projektin tähtäimessä, mutta pelin saama valtavan positiivinen huomio on vaikuttanut studion lopullisiin tavoitteisiin.

– Pelin on oltava laajempi. Meidän on tehtävä enemmän tyydyttääksemme fanit. Se ei haittaa: paine on hyväksi, ja saamamme vastaanotto tekee meidät hyvin onnellisiksi, Price kertoi lavalla.

Miehen mukaan Project Ukulele toteutuu teoriassa muutaman sadan tuhannen punnan voimin, mutta lisävarat takaisivat teokselle kunnollisen kehitystiimin ja ylimääräisiä pelillisiä ominaisuuksia.

– Pyrimme selvittämään Kickstarterin kautta, mitä ihmiset peliltämme haluavat. Rahoitustarpeemme muuttuvat fanien toiveiden mukaan, Price selvensi.

Project Ukulelen alustoja tai julkaisuaikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta lisätietoja saadaan luultavasti Kickstarter-projektin lähtölaukauksen yhteydessä ensi kuussa.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa