Barbaari Conan palaa kylvämään tuhoa videopelimuodossa / Uutiset / pelaaja.fi

Barbaari Conan palaa kylvämään tuhoa videopelimuodossa

18.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Legendaarinen fantasiabarbaari Conan on tekemässä paluuta videopelien maailmaan.

Norjalaispelitalo Funcom on tänään perjantaina ilmoittanut solmineensa hiljattain uuden sopimuksen Conan-oikeuksia hallinnoivan Conan Properties -yhtiön kanssa, mikä tekee siitä nyt "ensisijaisen kumppanin" kaikkiin Conan-aiheisiin pc- ja konsolipeleihin liittyen. Funcom ei olekaan turhia aikailemassa diilin tarjoamien mahdollisuuksien kanssa, sillä jo tammikuussa yhtiö on aikeissa tuoda julki uuden Conan-aiheisen pelin.

– Olemme erittäin innoissamme voidessamme vahvistaa suhdettamme Conan Propertiesin kanssa. Conan - barbaari on epäilemättä yksi maailman mahtavimmista ja tunnistettavimmista fantasiasankareista ja näin pelinkehittäjinä työskentely sellaisen sankarin kanssa on kuin toteen käynyt unelma, Funcomin toimitusjohtaja Rui Casai kertoo.

Funcomilta löytyy jo entuudestaan kokemusta Conan-pelien kehittämisestä. Vuonna 2008 yhtiö toi maailmaan massiiviroolipeli Age of Conan: Hybornian Adventuresin, joka elää edelleenkin ilmaispelimuodossa nimeä Age of Conan: Unchained käyttäen.

Muita Funcomin tunnettuja pelejä ovat myös esimerkiksi The Secret World ja The Longest Journey. Uuden Conan-pelin ohella yhtiön aikeena on ensi vuonna julkistaa myös ainakin kaksi muutakin uutuuspeliä.

Lähde: Funcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos pääsisin itse suunnittelemaan tuon Conan the Barbarian pelin, niin siitä tulisi kaikkien aikojen häiriintynein ja poliittisesti epäkorrektein peli koskaan. Sen takia tulenkin todennäköisesti vain pettymään, ainakin jos tulee taas joku maailman bugisin MMO, no ainakin Age of Conan onnistu olemaan viihdyttävä siitä huolimatta, nykyään ei aika riitä semmoseen.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

C64 -Conan the Barbarian Remastered.

Nostoja