Barbaari Conan saa oman strategiapelinsä, tekijänä Command & Conquer -veteraanien studio / Uutiset / pelaaja.fi

Barbaari Conan saa oman strategiapelinsä, tekijänä Command & Conquer -veteraanien studio

9.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Barbaari Conanin maailmasta ollaan tekemässä jälleen yhtä peliä ensi vuodeksi. Sarjan linsessiä hallussaan pitävä Funcom on paljastanut viimeisimpänä Conan Unconqueredin, joka on uusi reaaliaikainen strategiapeli Westwood Studios -veteraanien rakentamalta Petroglyph-studiolta.

Mitään suoranaista Command & Conquer -seuraajaa Petroglyph ei ole lähtenyt kuitenkaan tekemään. Tarkoituksena pelissä on rakentaa oma valloittamaton linnake, jonka täytyy selvitä jatkuvasti koventuvia vihollishyökkäyksiä vastaan. Rakentaminen vaatii niin resurssien kuin teknologisen kehityksen hallitsemista, minkä lisäksi vihollisjoukot saattavat tuhoisan voiman lisäksi iskeä pelaajaa haitallisilla taudeilla.

Omien armeijoiden komentaminen tapahtuu pääasiallisesti reaaliajassa, mutta myös mahdollisuus pelin väliaikaiseen pysäyttämiseen on olemassa enemmän harkinta-aikaa kaipaaville. Armeijat eivät myöskään koostu vain harmaasta tykinruoasta, vaan mukaan heitetään sekaan voimakkaampia sankariyksiköitä sekä temppelien voimin kutsuttavissa olevia jumalallisia apuja.

Jokaisella pelikerralla Conan Unconqueredin pitäisi olla aina vähän erilainen.. Tämä varmistetaan erityisesti satunnaisesti muodostuvilla kartoilla, joiden pitäisi tarjoa aina hieman erilaisia mahdollisuuksia pärjäämiselle. Yksikseenkään ei tarvitse pelata, sillä yhteistyötaktikointia tuetaan myös.

Nykytiedon mukaan Conan Unconquered tuodaan pc:lle huhti-kesäkuun paikkeilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Nyt alkaa kuulostamaan semisti mielenkiintoiselta.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Äkkiseltään tuo mieleen Age of Mythology:n

Nostoja