Barbaari Conanin maailma palaa uudessa konsoli- ja pc-pelissä – katso julkistustraileri

Funcomin viime vuonna kiusoiteltu uusi Conan-peli on selviytymisseikkailu Conan Exiles.

28.1.2016 15:41

Norjalaiskehittäjä Funcom on täyttänyt lupauksensa ja paljastanut vielä ennen helmikuun alkua kokonaan uuden Conan barbaari -universumiin pohjautuvan pelin. Uutukaisen nimi on Conan Exiles ja se on sekä pc:lle että myös ”konsoleille” kehitteillä oleva selviytymiskeskeinen seikkailu.

– Ei ole olemassa parempaa asetelmaa avoimen maailman selvityymispelille kuin Conanin maailma. Hyboria on rujo ja armoton maa, jossa vain vahvimmat voivat selviytyä heikkojen joutuessa nopeasti listityksi. Oli kyse sitten eläimien metsästyksestä, hirviöiden ja muiden pelaajien kanssa taistelemisesta tai kokonaisten asutusten rakentamisesta, haluamme varmistaa, että pelaajat kokevat taistelevansa tosissaan selviytymisestä ja brutaalissa fantasiamaailmassa menestymisestä, Funcomin luova johtaja Joel Bylos selittää.

Funcom on suunnitellut Conan Exilesta erityisesti moninpelikeskeisen kokemuksen, mutta siitä löytyy kuitenkin myös jonkinlainen yksinpelitila. Ohjattavakseen pelaajat saavat Exilesissa erämaahan karkotetun hahmon, joka pääsee harrastamaan niin viljelemistä, rakentelua, metsästystä, työkalujen rakennusta kuin myös tietenkin tutkiskeluakin. Mukaan peliin luvataan myös nopeatempoista toimintaa sekä uhrausjärjestelmä, jonka voimin pelaajat voivat pyytää jumalilta apua tarjoamalla näille vihollispelaajien ruumiita. 

Peli on tukemassa sekä julkisia että myös yksityisiä palvelimia.

Conan Exiles on saapumassa tänä kesänä ensin pc:lle, jolla se debytoi keskeneräisenä early access -pelinä. Konsoliversiot pelistä julkaistaan, kun pelin kehitys on saatu pääsääntöisesti valmiiksi.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa