Barbaariselviytyjien uudet koettelemukset odottavat – Conan Exiles: Isle of Siptah päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Barbaariselviytyjien uudet koettelemukset odottavat – Conan Exiles: Isle of Siptah päivättiin

8.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Conan Exiles, Isle of Siptah, Funcom, julkaisupäivä

Conan barbaari -universumin oma selviytymispeli Conan Exiles laajenee uuteen aikaan virallisesti 27. toukokuuta. Pelin suurlisäosa Isle of Siptah on ollut saatavilla jo viime syksystä asti pc-varhaisjulkaisuna, mutta kuun lopulla tuore sisältö saavuttaa valmiin muotonsa ja ilmestyy samalla Xbox Onelle ja PlayStation 4.lle.

Lisäosa pyörii isosti sen uuden ison Siptah-saarialueen ympärillä, jossa pelaajia koettelevat niin tuoreet hirviöt, luolastomaiset holviahaasteet, mysteerinen myrsky sekä uusi uskonto. Tietysti rakentelu on sekin monipuolistunut uusilla rakennusseteillä ja päästäänpä pelissä ratsastamaan vielä sarvikuonoillakin.

Ainakin vielä varhaisjulkaisuvaiheessaan Isle of Siptah'lle on kertynyt hintaa 20 euroa. Viimeisin videomuotoinen esittely lisäristä on tarjolla alta.

Piakkoin Conan Exiles on suuntaamassa lisäksi vielä Xbox Game Passiin. Tarkkaa päiväystä lisäykselle ei ole vielä annettu, mutta kehittäjä Funcomin mukaan peli tuodaan saataville niin palvelun konsoli- kuin pc-puolelle.

Lähde: Funcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja