Batman: Arkham Knightin pc-minimivaatimukset muuttuivat viime hetkellä / Uutiset / pelaaja.fi

Batman: Arkham Knightin pc-minimivaatimukset muuttuivat viime hetkellä

23.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
43
Batman: Arkham Knightin pc-minimivaatimukset muuttuivat viime hetkellä

Tänään ilmestyvän Batman: Arkham Knightin pc-minimivaatimukset ovat päivittyneet viime minuutilla.

Kehittäjä Rocksteadyn julkaisema tiedote koskee vain AMD:n valmistamien näytönohjainten omistajia. Huhtikuussa julkistettujen alkuperäisten minimivaatimuksien mukaan pelin pyörittämiseen tarvitaan AMD Radeon HD 7870 -kortti, mutta upouusi tiedote kertoo pelin kaipaavan vähintään kolmen gigatavun muistilla varusteltua AMD Radeon HD 7950 -näytönohjainta. Muut minimivaatimukset eivät ole muuttuneet.

Tiedotteessaan Rocksteady varoittaa Batman: Arkham Knightin kärsivän tällä hetkellä suorituskykyongelmista AMD:n näytönohjaimilla, mutta lupaa työskentelevänsä yhtiön kanssa tiiviisti niiden korjaamiseksi. Kehittäjän mukaan AMD on jo julkaissut näytönohjaimilleen uudet, peliä varten optimoidut ajurit, joista saattaa olla apua suoritusryppyjen oikomisessa.

Batman: Arkham Knight on nyt saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta voi katsastaa pelin uunituoreen julkaisutrailerin.

Lähde: Steam, WB Games, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Steamin arvostelujen perusteella ongelmat eivät rajoita AMD näytönohjaimiin.

User reviews: Mostly Negative (1,048 reviews - 36%)

Valitettavasti kyseessä on jälleen yksi ongelmallinen AAA-pelin PC-porttaus.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Aika huolella kustaan nyt kuluttajan suuntaan Rocksteadyn leiristä. Sääliksi käy niitä, ketkä ovat ladanneet (ja maksaneet) pelin etukäteen jo viikko sitten, eikä luvattu rauta riitäkään nyt pelin pyörittämiseen. Nykymaailmassa voi nähtävästi toimia kuluttajan kustannuksella miten huvittaa. Tekisi mieli lyödä boikottiin koko paskalafka.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

PC master race

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Vaikea uskoa, että olisi raudan hitaudesta kiinni. Ilman INI-tiedoston muokkausta peli on lukittu PC:llä 30fps, mikä on hyvin erikoista. Vaikka tiedostoa muokkaisi, niin FPS eivät tunnu nousevan korkeiksi oli rauta mikä hyvänsä.

Taitaa olla kyse isommistakin ongelmista tai erikoisesta ratkaisusta suunnittelussa.

Rocksteady pääsee varmasti näkemään millä tavalla Steamin Refund toimii käytännössä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä edqe

Vaikea uskoa, että olisi raudan hitaudesta kiinni. Ilman INI-tiedoston muokkausta peli on lukittu PC:llä 30fps, mikä on hyvin erikoista. Vaikka tiedostoa muokkaisi, niin FPS eivät tunnu nousevan korkeiksi oli rauta mikä hyvänsä.

Taitaa olla kyse isommistakin ongelmista tai erikoisesta ratkaisusta suunnittelussa.

Rocksteady pääsee varmasti näkemään millä tavalla Steamin Refund toimii käytännössä.

En ole peliä vielä ehtinyt edes käynnistää ja saa lukea tämmösiä. Jos tuo fps lukitus pitää paikkaansa niin oli viimeinen WB/Rocksteady peli minkä ostan, ainakaan pc:lle. Harmi, että ostin retailin enkä suoraan Steamistä, sillä siinä tapauksessa olisi saanut helposti rahat takaisin. Toivottavasti mahdollisimman moni suoraan Steamistä ostanut palauttaa pelin niin näkevät siellä WB:llä ja Rocksteadylla, että tälläinen peli ei sitten vetele.

Ärsyttää nyt sitten, että tästä tulee taas yksi peli minkä pelaamista saa odotella siihen asti kunnes pelaajat on sen korjannut. Välillä tekisi vaan mieli pelata niillä konsoleilla, tosin konsolille ei olisi ollut varaa ostaa tätäkään peliä, kun se olisi maksanut puolet enemmän.

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Kiitos Rocksteady/WB, en osta teiltä enää yhtään peliä. En ensimmäistäkään. Arkham Origininkin jouduin alottaa 4 kertaa alusta, kiitos bugin joka esti eteenpäin menemisen, eivätkä mokomat edes vaivautuneet vastaamaan support pyyntöihini, tiedä sitten että miksi. Ja nyt sitten tämä.. Juu ei.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

PC julkaisu näyttää kyllä sellaiselta junaonnettomuudelta että huh huh. Sitten päälle vielä aivan kaikki ne ennakkotilauskikkailut ja konsoliekslusiivisisällöt, niin munakas on valmis.
Aika moni spekuloi ongelmaksi jälleen sitä Denuvon anti-tamperia. Voisi kyllä kiva saada hieman vertailuja legitin ja piraattiversion välissä että tietäisi johtuuko kuinka paljon siitä.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Tässä taas nähdään kuinka konukat jarruttavat pc:llä pelaavia...toki tietysti moneltakaan ei löydy 10 tonnin konetta nurkasta :p, mutta itseäni juuri ärsyttää ns lukitus vaikka koneen tehot riittäisivät mainiosti 60:n, no ostan vasta kun pelin BUGIT korjattu.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Noniin koitettua tuli. Peli on tosiaan 30fps lukittu, jännästi cut scene videot on 50 fps, mutta niissä oleva content korkeintaan 30 fps ja todella alhaisella resoluutiolla, back to 720p?

Hieno plussa oli pc-versiossa DualShock 4 promptit vakiona, mutta ei paljon iloa jos itse ohjain ei toimi, kokeilin, niin Tomb Raiderissa toimi normaalisti, eli pelissä vika, The Crew tekee muuten nykyään minulla samaa, ei noteeraa ohjainta lainkaan.

Grafiikka asetukset on erittäin minimalistiset, edes motion bluria ei saa pois päältä, depth of field efekteistä puhumattakaan. Missä on Asylumista ja Citystä tutut erittäin kattavat grafiikka-asetukset? Anti-aliasingkin on vaan on/off eikä kunnon valinnat mistä valita kuten aiemmin.

Surkein pc-versio ikinä ja viimenen WB/Rocksteady peli mitä ostan (tämän pelaaminenkin jää PS4:n GOTY editioniin, jonka joskus ostan käytettynä). Alan olemaan aika valmis pc-pelaamisen kanssa nyt, vaikka alustana paras onkin niin mikä on pointti jos kokemus on sama, ellei huonompi kun konsolilla? Näytönohjainrahatkin voi sitten käyttää pelien keräilyyn tästä lähtien. Pelaan pc:llä tästä lähtien vain hyväksi todetut yksinoikeudet, jotka on varsinaisesti pc:lle kehitetty. Fuck this shit. /rant.

Käyttäjän Bela9a kuva
Bela9a

Aika paha kun lukee minkälainen julkaisu on ollu. Olin innoissani mut en ite ostanu kun tieisin jo ennestään et kone ei tuu pyörittää. No toivotavasti muuttavat ottavat opiksi ku tulee kasa päin refundeja ja sais muutkin pelin tekijät kattoa miten käy kun julkaiset pelin joka ei toimi julkaisussa.

Aika oottaa sitä korjattua versiota jossa saa kaiken steamin allenuksesta.

Nostoja