Batman: Arkham Knightin pc-versio tekee paluuta tässä kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Batman: Arkham Knightin pc-versio tekee paluuta tässä kuussa

2.10.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
10
Batman: Arkham Knightin pc-versio tekee paluuta myyntiin tässä kuussa

Batman: Arkham Knightin myynnistä vedetty pc-versio on tekemässä paluuta kauppoihin, julkaisija Warner Bros. lupailee.

Kesällä varsin ongelmallisesta julkaisusta kärsinyt Batman: Arkham Knight sai muutama viikko sitten useita suorituskykyongelmia korjanneen päivityksen, mutta peli ei ole ihan vielä myyntikelpoinen Warnerin tiedotteen mukaan. Julkaisija kertoo Batman: Arkham Knightin kehittäjien työstävän paraikaa uusia päivityksiä, joiden on määrä ilmestyä lokakuun lopussa. Batman: Arkham Knightin pc-version kerrotaan saapuvan pelaajien ostettavaksi päivitysten ilmestyttyä.

Batman: Arkham Knight saa uuden julkaisunsa myötä joukon korjauksia sekä tuen kaikelle pelin konsoliversioihin julkaistulle lisäsisällölle. Pelin sisältö laajeneekin vielä tämän kuun aikana ilmestyvällä Catwoman's Revenge -lisäsisältöpaketilla.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuinkahan moni on sivuuttanut tämän nyt kokonaan pc:llä? Itse en olisi jaksanut odotella vaan olisin ostanut konsolille. Tosin jos ei konsolia omista tai halua sillä tätä pelata niin eipä se odottaminenkaan paha ole jos vain on himo päästä pelaamaan. Ikävä vain, että ylipäätänsä tuli tällainen seikkailu tuosta. Ja kai tuo "saa tuen kaikelle pelin lisäsisällölle" tarkoittaa että ne on pelissä ilmaiseksi mukana, sillä ensinnäkin tuo DLC tuntuu olevan ylipäätänsä aika turhaa, eikä ainakaan hintansa arvoista ja toisekseen, jotain hyvitystä soisi olla odottamisen vuoksi pc-pelaajille. Ainakin jos haluavat, että peli myy.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä zappah

Kuinkahan moni on sivuuttanut tämän nyt kokonaan pc:llä? Itse en olisi jaksanut odotella vaan olisin ostanut konsolille.

Minä olen ainakin odottanu että pc versio laitetaan kunnolla kuntoon kun tietää että se on ehdottomasti paras versio ja varsinkin kun tässä muutenkin ollu niin paljon peliä että hyvin on aika menny niillä

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus käyttäjältä zappah

Kuinkahan moni on sivuuttanut tämän nyt kokonaan pc:llä?

Varmaan aika moni, itsekkin hommasin ps4 version viikon pelleilyn jälkeen. Enpä pahemmin tule hommaamaan Warnerin pelejä pc:lle enää.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Vai ei ole myyntikelpoinen vielä Warnerin tiedotteen mukaan. Kuitenkin oli silloin julkaisussa kun laittoivat sen ulos ilman mitään ongelmaa. :D

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Ostin pc:lle, ei toiminut joten refundasin. Konsolia ei ole ja tuskin tulee olemaankaan lähiaikoina, joten eipä ole tullut pelattua, eikä ole hirveästi tehnyt mielikään/ollut aikaakaan. Nyt kun olisi aikaa, niin Fallout 4 kolkuttelee ovella, joten tämän pökäleen peluu taitaa jäädä hamaan tulevaisuuteen. Oh well, kiitos WB ja Rocksteady tästä.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

Jos PC-versio ei olisi toiminut omalla koneellani, niin tuskinpa enää tässä vaiheessa vaivautuisin koko peliin edes tutustumaan. Mutta on pelattu läpi jo julkaisun aikaan ja kiinnostus pelin pariin palaamisesta on täysin nollassa. Taitaa jäädä DLC-osatkin väliin, vaikka omistan season passin. Eipä niitä PC-puolella ole vielä tosin edes näkynyt.

Että osataan julkaisu ryssiä oikein huolella. Tilasin myös alunperin sen Batmobile Collector's Editionin ja sekin peruutettiin. Perus Steam-versioon oli tyytyminen.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Näin jälkikäteen huvittaa nettiforumien ulina Arkham Originsista, joka oli muuten parempi peli kuin Arkham City ja hirveät hehkutukset, miten Rockstedy-jumala kyllä tekee virheettömän pelin ja näyttää surkealle b-studiolle kuinka homma hoidetaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Noniin, nyt tätä voisi sitten kohta suunnitella pelaavansa. Tosiaan DLC:eet saisivat nyt tulla ilmaiseksi pc-pelaajille hyvityksenä. Taidan kuitenkin odotella päivää, että pyörii sujuvasti 4K:na, kun on ongelmitta odottelu sujunut tähänkin asti.

Käyttäjän make72 kuva
make72
Lainaus käyttäjältä snaketus

Noniin, nyt tätä voisi sitten kohta suunnitella pelaavansa. Tosiaan DLC:eet saisivat nyt tulla ilmaiseksi pc-pelaajille hyvityksenä. Taidan kuitenkin odotella päivää, että pyörii sujuvasti 4K:na, kun on ongelmitta odottelu sujunut tähänkin asti.

Eilen viimeks kokeilin sitä pitkästä aikaa 2560x1440p:ssä kokeilin sitä kaikki herkut päällä ja ilman Nvidian juttui loppu tulos ei pysty vakaaseen 60 fps:ään tän kuun loppu puolella seuraava kokeilu:)
Jos oikein muistan Snaketus eikös sulla oo Nintendo64 ei siihen sais mitään parempaa ohjainta?:) mun mielestä ehkä paskin ohjain millä oon ikinä pelannu:).Tekis mieli pelaa Bondii mut ei tolla ohjaimella.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä make72

Lainaus käyttäjältä snaketusNoniin, nyt tätä voisi sitten kohta suunnitella pelaavansa. Tosiaan DLC:eet saisivat nyt tulla ilmaiseksi pc-pelaajille hyvityksenä. Taidan kuitenkin odotella päivää, että pyörii sujuvasti 4K:na, kun on ongelmitta odottelu sujunut tähänkin asti.
Eilen viimeks kokeilin sitä pitkästä aikaa 2560x1440p:ssä kokeilin sitä kaikki herkut päällä ja ilman Nvidian juttui loppu tulos ei pysty vakaaseen 60 fps:ään tän kuun loppu puolella seuraava kokeilu:)
Jos oikein muistan Snaketus eikös sulla oo Nintendo64 ei siihen sais mitään parempaa ohjainta? mun mielestä ehkä paskin ohjain millä oon ikinä pelannu:).Tekis mieli pelaa Bondii mut ei tolla ohjaimella.

Onhan noita ohjainadaptereita ebayssa myynnissä. Henkilökohtaisia kokemuksia niiden toimivuudesta ei tosin ole. Itse pidän N64-ohjaimesta. Yleensä valitukset kyseisestä ohjaimesta tulee ihmisiltä ketkä pitelee sitä väärin, eli esim. Goldeneyeta pelatessa niistä ulommaisista kahvoista, jolloin analogitatin ja Z-liipasimen käytöstä tulee hankalaa. Kyseistä ohjainta tuli pidellä noin vain sillon, kun ohjaukseen käytetään D-padia.

Nostoja