Batman: Arkham -luojien uusi DC-peli vastatuulessa – Suicide Squad lykkääntyy roimasti / Uutiset / pelaaja.fi

Batman: Arkham -luojien uusi DC-peli vastatuulessa – Suicide Squad lykkääntyy roimasti

23.03.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Batman: Arkham -kehittäjien uusi DC-peli vastatuulessa - Suicide Squad lykkääntyy roimasti

Brittikehittäjä Rocksteady ja Warner Bros. ovat vahvistaneet viimekuiset raportit, joiden mukaan tulevan Suicide Squad: Kill the Justice League -pelin julkaisu myöhästyy alkuperäisestä aikataulustaan.

Povailujen mukaisesti lykkäys on varsin tuntuva, sillä Harley Quinnin, Kapteeni Bumerangin, Kuningashain ja Deadshotin tähdittämä peli siirtyy tältä vuodelta keväälle 2023. Rocksteadyn perustaja Sefton Hill on pahoitellut tapausta sosiaalisen median kanavissa.

– Päätös oli vaikea. Tiedän, että myöhästyminen turhauttaa, mutta kaikki ylimääräinen aika käytetään parhaan mahdollisen pelin tekemiseen. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä aiheuttamaan kaaosta Metropoliksessa. Kiitos kärsivällisyydestä, Hill kirjoitti.

Myös yksin pelattavissa oleva avoimen maailman yhteistyöräiskintä on ollut työn alla jo reilun tovin, sillä studion edellinen isompi peli Batman: Arkham Knight saatiin valmiiksi vuonna 2015. PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle tuloaan tekevän Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen onkin määrä sijoittua samaan tarinajatkumoon studion Batman-trilogian kanssa.

Pelistä nähtiin viimeksi tukku pelikuvaa joulukuisessa The Game Awards 2021 -tapahtumassa.

DC-aiheista pelattavaa riittää toki tällekin vuodelle, sillä WB Games Montréalin kehittämä Gotham Knights on vahvistunut lokakuulle.

Lähde: Rocksteady (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Odottavan aika pitkä jospa sitä ensi vuonna ostan ps5!

Nostoja