Batman: Arkham -pelien kehittäjä hakee työntekijöitä uuteen peliin / Uutiset / pelaaja.fi

Batman: Arkham -pelien kehittäjä hakee työntekijöitä uuteen peliin

10.09.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
16

Rocksteady Studiosin seuraavasta peliprojektista alkaa tihkua pikkuhiljaa tietoa.

Batman-pelit Arkham Asylumin, Arkham Cityn ja Arkham Knightin kehittäneen studion edellisestä julkaisusta on ehtinyt kulua pari vuotta, mutta nyt studio valmistautuu uuden pelin julkaisuun. Studio on julkaissut verkkosivuillaan joukon työpaikkailmoituksia, joissa se hakee työntekijöitä uuteen projektiin.

Ilmoitukset eivät paljasta tarkempia yksityiskohtia pelin sisällöstä, mutta luvassa on täysimittainen julkaisu. Ilmoituksessa peliä kuvaillaan "odotetuksi AAA-peliksi", jota kehitetään tulevan sukupolven alustoille. Studion tavoitteetkin ovat varsin kunnianhimoiset, sillä pelille tavoitellaan yli 90 pisteen Metacritic-keskiarvoa.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Batman remasted XD.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Asylum ja City olivat kyllä hemmetin kovia pelejä. Knight on edelleenkin kesken. En tiedä mikä siinä on, mutta se ei vaan nappaa yhtään.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Metacritic on syöpää eikä sitä pitäisi käyttää pelien laadun mittaamiseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuo on niin typerää käyttää pelin laadun kuvailussa Metacriticiä kun yritetään sanoa, että pelistä kaavaillaan mahdollisimman loistavaa teosta. Toki ymmärrettävää kun tietää kuinka (ikävän) paljon tuolla on merkitystä.

Uusi Spider-Man sai aikaan kaipauksen Batmanien kaupungissa lentelyyn. Onhan se seiteilläkin liihottelu ihan hiton siistiä mutta ehkä se viitalla lentely on vielä hitusen enemmän "badass".

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Itse toivon Rocksteadyn tekevän Spawn:ille vastaavan pelin kuin nämä Arkham-pelit... Tuskin tapahtuu, mutta ainahan voi toivoa.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Augustus

Asylum ja City olivat kyllä hemmetin kovia pelejä. Knight on edelleenkin kesken. En tiedä mikä siinä on, mutta se ei vaan nappaa yhtään.

Erittäin samaa mieltä. Arkham Knightssa mättää joku. Itselle ekana tulee mieleen liiallinen ja semi pakollinen lepakkoauton käyttö. City oli kyllä aivan loistava ja Asylum hitusen sen perässä.

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2
Lainaus Bloodborne

[quote="Augustus"]Asylum ja City olivat kyllä hemmetin kovia pelejä. Knight on edelleenkin kesken. En tiedä mikä siinä on, mutta se ei vaan nappaa yhtään.[/quote]

Erittäin samaa mieltä. Arkham Knightssa mättää joku. Itselle ekana tulee mieleen liiallinen ja semi pakollinen lepakkoauton käyttö. City oli kyllä aivan loistava ja Asylum hitusen sen perässä.

Samaa mieltä ja aineki itelläni Knightssa mätti sen suuri maailma ilman mitään ihmeellistä sisältöä. Cityn maailma oli just sopivan kompakti

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Knightin tankkitaistelu ei sopinut peliin ja sitä oli ihan liikaa. Maailma oli muutenkin tungettu täyteen itseään toistavaa tekemistä. Ei se mikään Assassin's Creed nyt ollut, mutta pelistä olisi saanut paremman poistamalla puolet sisällöstä.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Arkham Knight oli yksinkertaisesti todella tylsä. Juoni ei ollut kovinkaan mukaansatempaava ja sivutehtävistä tuli nopeasti itseääntoistavaa grindausta. Batmobilen käyttö oli ainut merkittävä pelillinen uudistus Cityyn nähden ja senkin käyttö oli loppujen lopuksi aika puuduttavaa. Edellisiin osiin nähden Knight oli oikeasti aika heikko peli.

Joka tapauksessa mielenkiintoinen uutinen ja kiva kuulla, että kavereilla on kunnianhimoa. Toivottavasti vaan kyseessä on nyt sitten joku uusi IP, tuo Batman-sarja on ehkä nyt kulutettu loppuun tältä erää.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Aquaman.

Nostoja