Batman: Arkham -tekijät palasivat näyttämölle – Suicide Squad: Kill the Justice League -traileri lupailee aina vain enemmän supersankareita tapettavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Batman: Arkham -tekijät palasivat näyttämölle – Suicide Squad: Kill the Justice League -traileri lupailee aina vain enemmän supersankareita tapettavaksi

17.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Suicide Squad: Kill the Justice League, Suicide Squad, Kill the Justice League, Rocksteady, Rocksteady Studios, DC, supersarnkari, Superman, Teräsmies, Harley Quinn

Rocksteady Studiosin seuraava suurpeli Suicide Squad: Kill the Justice League on saanut järjestyksessään toisen trailerinsa osana viihdeyhtiö DC:n uusinta FanDome-tapahtumaa.

Yksin ja yhteistyönä pelattavasta kolmannen persoonan räiskintäpelistä ei nähdä vieläkään kunnollista pelikuvaa, vaan keskittyminen on tyystin tarinassa ja hahmoissa. Päänelikköön eli Harley Quinniin, Kapteeni Bumerangiin, Deadshotiin ja King Sharkiin päästään tutustumaan siis taas hieman läheisemmin niin kuin myös antisankareiden tehtävään tuhota vanhat DC-universumin sankarit. Jo aiemmin vilautetun Teräsmiehen ohella silmäys saadaan nyt varsinkin Salamaan, Vihreään Lyhtyyn ja Ihmenaiseen. Vanhoista tutuista Batman: Arkham -kasvoista Pingiivine tekee tämäkin paluun.

Kill the Justice League on osa samaa universumia kuin Rocksteadyn aiemmat Batman-pelit. Tapahtumapaikkana pelissä toimii tällä erää avoin mutta kaaoksen vallassa oleva Metropolis.

Suicide Squad: Kill the Justice League on määrä julkaista ensi vuonna Xbox Seriesille, PlayStation 5:lle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Voi tämä olla ihan hyväkin mutta traileria katsoessa tuli mieleen että olisi hauskempi pelata Justice Leaguella.

Käyttäjän Kille kuva
Kille
Lainaus Galactus

Voi tämä olla ihan hyväkin mutta traileria katsoessa tuli mieleen että olisi hauskempi pelata Justice Leaguella.

Vähän sama fiilis. Ideana kiinnostava, mutta varsinaisesti yksikään pelihahmo ei oikein aiheuta minkäälaisia fiiliksiä suuntaan, tai toiseenkaan. Pelinä taatusti varmaa Rocksteady-laatua, mutta DC-universumissa olisi niin paljon parempiakin pahiksia kuin tällä kertaa.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kuulemma James Gunn teki fantastista työtä omalla Suicide Squad-elokuvallansa, onnistuen tekemään Polkadotman:istä ja King Shark:ista kiinnostavia hahmoja. Ensin haluan nähdä kyseisen elokuvan ja toivottavasti tästä pelistä ei tule Marvel's Avengers:in kaltaista peliä - sitten voin ostaa.