Batman: Arkham VR:n tarinasisällön läpäisy vie noin tunnin verran / Uutiset / pelaaja.fi

Batman: Arkham VR:n tarinasisällön läpäisy vie noin tunnin verran

4.10.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
16
Batman: Arkham VR

Rocksteadyn markkinointivastaava Dax Ginn on jutustellut PressStart-verkkosivustolle Batman: Arkham VR -virtuaalikokemuksen tiimoilta.

Dax Ginnin mukaan Batman: Arkham VR:n tarinallisen sisällön läpäiseminen lohkaisee pelaajan elämästä tunteroisen verran. Ne reippaimmat pelaajat viettänevät yön ritarin virtuaaliseikkailujen parissa tuplasti pidempään, sillä mukana on myös noin 90 minuutin siivu ylimääräistä puuhailtavaa. Päästäänpä matkan varrella tutkiskelemaan niin Bruce Waynen kartanoa kuin lepakkoluolaakin.

Rocksteadyn kehittämä Batman: Arkham VR julkaistaan PlayStation 4:llä lokakuun 13. päivä. Sonyn odotetut PlayStation VR -virtuaalilasit rynnistävät kauppoihin samaisena päivänä.

Lähde: DualShockers, PressStart

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisi ihan hieno kokeilla mutta en maksaisi noin lyhyestä jutusta mitään. Odottaisin jotain kattavampaa pelattavaa tai koettavaa.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Mitäköhän kehtaavat tästä pyytää? Menee omissa silmissä sen Star Wars vive demon kanssa samaan sarjaan, eli varmasti ihan hieno elämys muttei sellaisesta penniäkään viitsi maksaa.

Käyttäjän Ewrty kuva
Ewrty

Kuvittelinkin ettei Arkham VR tulisi olemaan mikään kauhea pitkä peli, ottaen huomioon sen olevan ensimmäisiä Playstation VR kokeiluja, mutta onhan toi tunti aika säälittävä. Ehkä jonkun toisen pelin kylkiäsienä voisi mennä, mutta en kyllä suostuisi paljoakaan tosta huvista maksamaan.

Käyttäjän Ewrty kuva
Ewrty

Kuvittelinkin ettei Arkham VR tulisi olemaan mikään kauhea pitkä peli, ottaen huomioon sen olevan ensimmäisiä Playstation VR kokeiluja, mutta onhan toi tunti aika säälittävä. Ehkä jonkun toisen pelin kylkiäsienä voisi mennä, mutta en kyllä suostuisi paljoakaan tosta huvista maksamaan.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Huuto naurua tälle ja niille jotka tämän menee ostamaan jos tuo hinta on siis totta. Joku roti pitäisi saada siihen hinnoitteluun, vaikka kuinka lukisi kannessa Batman. Tälläinen perseily tekee vain hallaa VRän tulevaisuudelle.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

Ihan sama mitä tämä tulee maksamaan, ku en ole varannut vr laseja. enkä hommaa ennen ku ne saa hyvään hintaan. 62 euroo tämä pelikaupassa tämä maksaa.ja kyllä tämänkin joku fani ostaa makso mitä makso perjaatella.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Ei kiitos... VR lasit jää kyllä hyllyyn muutenkin.

Käyttäjän ajajehu kuva
ajajehu
Lainaus käyttäjältä gurgi

Huuto naurua tälle ja niille jotka tämän menee ostamaan jos tuo hinta on siis totta.

Kiitokset aamun suurimmista WTF-fiiliksistä. Tuon täytyy olla jokin vitsi. 63 euroa tunnin pituisesta pelistä, VR-laseilla jotka vastaavat laadultaan ennemminkin Gear VR -mobiilitasoa kuin Oculus Riftiä tai HTC Viveä.

Muutenkin koko PS4 VR on varsin kallis setti laatuun nähden. Joutuisin vaihtamaan PS4:ni Pro-malliin (400-500 euroa), ostamaan sen kamerahärpäkkeen (ei mukana VR-setissä, 100-200 euroa) ja vielä ostamaan VR-setin (400-600 euroa). Tuo ei oikeasti tule enää paljoakaan halvemmaksi kuin keskiverto, uusi tietokone + Oculus Rift. HTC Vive on toki vielä 300-400 euroa kalliimpi.

Sonyn vakuutteluita normi-PS4:n toimivuudesta PS4 VR:n kanssa ei kannata uskoa, ensimmäiset vuotaneet testiraportit asiasta eivät lupaa sen osalta hyvää. Toimii, mutta huonosti.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Se 62 e on ollut joku alustava hinta. Storessa maksaa joku 20-30€.

Käyttäjän Topi76 kuva
Topi76

Ihme ulinaa. Peli maksaa 19,95 € PS Storessa.
https://store.playstation.com/#!/fi-fi/pelit/batman-arkham-vr/cid=EP1018-CUSA05340_00-ARKHAMVRPREORDER

Nostoja