Batman-kehittäjä rikkoi viimein hiljaisuuden! Suicide Squad -pelistä kuullaan loppukuusta / Uutiset / pelaaja.fi

Batman-kehittäjä rikkoi viimein hiljaisuuden! Suicide Squad -pelistä kuullaan loppukuusta

7.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Suicide Squad, Rocksteady, Rocksteady Studios, Warner Bros., WB Games, Superman, Teräsmies,

Arkham-pelitrilogiasta vastannut brittikehittäjä Rocksteady on rikkonut vihdoin ja viimein hiljaisuutensa seuraavan pelinsä suhteen. Yhtiö julkaisi omalla Twitter-tilillään näin perjantaina Suicide Squad -aiheisen kiusoittelukuvan ja vahvisti samalla kertovansa siitä lisää 22. elokuuta järjestettävässä DC FanDome -tapahtumassa.

Myös Suicide Squad -pelille omistettu oma Twitter-tili on auennut samaan aikaan.

Huhut Rocksteadyn kehittämästä Suicide Squad -pelistä saivat kovasti vauhtia alleen viime kesäkuussa, kun Eurogamer-sivusto raportoi moisen olemassaolosta omiin lähteisiinsä vedoten. Tuolloin julkaisija Warner Brosin huomattiin myös rekisteröineen haltuunsa erilaisia peliin todennäköisesti liittyviä verkkotunnuksia, kuten osoitteen SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com.

Kesäkuussa Eurogamer raportoi tosin myös, että Suicide Squad -peli nähtäisiin FanDome-tapahtumassa vasta hyvin pieni vilaus, sillä sen valmistumiseen olisi menossa vielä tovi. Aiemmin kauppojen hyllyille onkin odotettu Batman: Arkham Originsista tutun WB Games Montrealin kehittämää uutta Batman-seikkailua, jonka senkin on odotettu näyttäytyvän FanDomen aikana. Kyseinen peli kantaa mahdollisesti lisänimeä Gotham Knights.

Lähde: Rocksteady Studios (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hauska tapa paljastaa. Ihmiset ovat vuosia halunneet Rocksteadyn tekevän Teräsmies-pelin. :D Se olisi kyllä paljon mielenkiintoisempi kuin Suicide Squad-peli.

Käyttäjän jantsa kuva
jantsa

Rocksteady kyllä kehitti teräsmies peliä mutta warner hyllytti projektin

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Gotham Knightsista kuulisin mieluummin enemmän sen vuoksi, että se on pidemmällä kehityksessä. Nimi vain ikävästi voi viitata moninpeliin: Gotham Knights. Siellä kavereiden kanssa ollaan ritareita Gothamissa. Ei paljon innostaisi. Voi se tietenkin muutakin olla ja juuri siksi kiinnostaisikin lisäinfo.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Suicide Squad on huono elokuva saapa nähä miten Suicide Squad toimii videopelinä?

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Suicide Squadiin pohjautuva GaaS/moninpeli ei nyt ihan kauheasti houkuttele, mutta Rocksteady lienee ansainnut ripauksen luottamusta, joten katsotaan nyt mitä sieltä tulee. WB Montrealin Batman kiinnostaa kyllä lähtökohtaisesti enemmän.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Arkham Knight oli itselleni yksi syistä, miksi aikoinaan hankin PS4:n. Samalla tuli hommattua konsolista Batman-aiheinen bundle. Jännityksellä odotan, minkälaisia DC-pelejä onkaan luvassa...