Batman kiikuttaa palikkansa avaruuteen marraskuisella rytinällä / Uutiset / pelaaja.fi

Batman kiikuttaa palikkansa avaruuteen marraskuisella rytinällä

26.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Lego Batman 3: Beyond Gothamin julkaisupäivä on räjäyttänyt tiensä vapauteen. TT Gamesin seuraava suurempi palikkaseikkailu kutsuu Lepakkomiehen takaisin toimintaan Suomessa marraskuun 14. päivä.

Uusimmassa koitoksessaan Batman ja tämän supersankarikaverinsa ottavat suunnakseen avaruuden näiden lähtiessä pysäyttämään Maan kutistamista suunnittelevaa Brainiacia. Tuttuun Lego-tyyliin pelaaminen tulee koostumaan jälleen niin pulmanratkonnasta kuin kepoisasta toiminnastakin kymmenillä pelattavilla hahmoilla varustettuna.

Lego Batman 3: Beyond Gotham julkaistaan muodossa jos toisessakin niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, Vitalle, 3DS:lle ja pc:lle.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

PS+ on tarjonnassaan antanut välillä saman sarjan pelejä, kun aika on ollut kypsä. Esim. Dead Space 2 ja 3. Far Cry 2 ja 3. Lego Batman 2 tuli Vitalle, joten ei mikään ihme jos tääkin tulisi Plussasta ensi kesän lähestyessä.
Jos peliä ei oo ihan pakko päästä heti pelaamaan, niin kannattaa miettiä haluaako maksaa 50€ pelistä, joka tulee ehkä jo puolen vuoden päästä julkaisustaan PS+ -palvelusta, joka puolestaan maksaa saman verran vuodessa.

Nostoja