Batman mäiskii jälleen – Arkham Knightista uutta toiminnallista pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Batman mäiskii jälleen – Arkham Knightista uutta toiminnallista pelikuvaa

24.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
19

Tovin hiljaiselon jälkeen Warner Bros. on julkaissut uutta materiaalia Batman: Arkham Knightista. Tuoreimmassa trailerissa Batman lähtee soluttautumaan Ace Chemicals -rakennukseen panttivankien ja Linnunpelättimen perässä.

Video tuo yhteen niin välipätkiä kuin pelikuvaakin uutukaisesta. Pelikuvatarjonnan kautta esittelyn saa tällä kertaa esimerkiksi Batmanin uusi taltutusliike, jolla lähellä olevat viholliset voi saada panikoimaan pelosta. Toki myös lepakkomobiilin taistelutaidoista saadaan samalla hieman välähdyksiä.

Batman: Arkham Knightin julkaisupäivä on 2. kesäkuuta. Odotus on vielä siis varsin pitkä siihen nähden, että alun alkaen peliä odoteltiin niin PlayStation 4:lle, Xbox Onella kuin pc:llekin vielä täksi vuodeksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Pitänee hankkia PS4. Nopiaan.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hitto näyttää hyvältä.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Muksu

Reaktio.

Sopii hyvin kuvaan.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Näyttää törkeän hyvältä!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tajuttoman siistiä menoa!

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Voi jumaliste miten mahtavan näköistä meininkiä. Odotukset nousivat taasen, pistääköhän vaan mun näyttiksen itkemään.. Vihdoinkin näkyi materiaalia autostakin, vaikutti mielenkiintoiselta.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Hemmetti. Jotenkin olin unohtanut kokonaan, että Arkham Knight oli tulossa. Todella näyttävää menoa. Batman on kyllä todella rautainen tyyppi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En täysin yhdy tähän ylettömään hypetykseen. Oli kyllä hienon näköistä menoa ja autoilu varmasti tuo mukavaa vaihtelua. Kuitenkin tuon kimalluksen alla vaikuttaisi näin muuten olevan edelleen se sama peli. Ei sillä että ne pelit olisivat huonoja olleet (Origins tosin jo vähän laimea ja kierrätystä) mutta tämä on nyt jo neljäs Arkham.

Uskon kyllä että tämä on loistava tekele, mahdollisesti jopa sarjansa paras, mutta itse en silti näe tässä trailerissa kuin sen saman pelin paremmilla grafiikoilla ja pakollisilla uusilla kikoilla. Ostoon menee mutta kuten juttuni aloitin: en yhdy ylettömään hypetykseen.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu
Lainaus käyttäjältä Muksu

Reaktio.

+1

Nostoja