Batman tuo moninpelitilan Telltalen seikkailuihin / Uutiset / pelaaja.fi

Batman tuo moninpelitilan Telltalen seikkailuihin

26.07.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Telltale Gamesin seikkailupelejä voi jatkossa kokea isommallakin porukalla Batman: The Telltale Seriesistä alkaen.

Kehittäjä paljasti Batman-seikkailussa ensiesiintymisensä tekevän uuden Crowd Play -ominaisuuden San Diego Comic-Con -tapahtuman yhteydessä. Kaverien tai yleisön osallistamisesta kiinnostuneet pelaajat voivat jakaa Crowd Playn avulla verkko-osoitteen, joka mahdollistaa ratkaisuista äänestämisen esimerkiksi älypuhelimella. Pelaajan valinnan mukaan yleisön äänet voi kytkeä vain neuvoa-antaviksi, jolloin pelaajalla on mahdollisuus tehdä edelleen oman mielensä mukaisia valintoja.

Telltalen mukaan ominaisuus on tarkoitettu käytettäväksi lähinnä yleisötapahtumissa ja muissa tilaisuuksissa, joissa yleisö pääsee näkemään pelaajan ruudun. Crowd Playlla kuvaillaan kuitenkin olevan potentiaalia myös verkkolähetyksiin, joissa haasteena on kuitenkin lähetysten viive.

Crowd Playta on mahdollista testata jo ensi tiistaina, jolloin Batman: The Telltale Seriesin ensimmäinen jakso saapuu pelaajien ulottuville. Ominaisuuden on määrä olla mukana myös tulevissa Telltalen seikkailuissa.

Lähde: Shack News

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Jee, nyt myös vierestäkatsojat voivat tehdä merkityksettömiä päätöksiä

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus käyttäjältä Tunna

Jee, nyt myös vierestäkatsojat voivat tehdä merkityksettömiä päätöksiä

Itse mietin juuri ihan samaa. Vaikka TWD:n ensimmäinen kausi ja TftB olivatkin käsikirjoitukseltaan huippuluokkaa, niin eihän niiden valinnat vaikuttaneet käytännössä yhtään mihinkään.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähän myöhään kommentoin mutta samaa mieltä muiden kanssa: Telltalen tuotoksissa ei tunnu päätöksillä olevan kovin isoja vaikutuksia. Until Dawn ja Life is Strange tekevät homman kuten olettaakin. Ei siinä silti, Telltalen teoksia mielellään muuten kokee. Pitää vain ottaa ne interaktiivisia elokuvina.

Nostoja