Batman vastaan Firefly – tiivistunnelmainen traileri Arkham Originsista / Uutiset / pelaaja.fi

Batman vastaan Firefly – tiivistunnelmainen traileri Arkham Originsista

21.08.2013 // Kirjoittanut: Johannes Valkola
12

DC Comicsin Batmanilla menee lujaa. Supersankarin rebootattu sarjakuvalinja on hyvissä käsissä, viimeiset pelit ovat olleet laadukkaita ja hiljattain ilmoitettiin, että Batman kohtaa itse Teräsmiehen pian valkokankaalla.

Yön ritarin pariin päästään seuraavaksi Batman: Arkham Origins -pelissä, josta saapui uusi traileri Saksan gamescom-messuilta. Tyylikkäässä videossa vilahtaa liuta Batmanin vihollisia aina Jokerista Baneen ja Deathstrokesta naispuoliseen Copperheadiin. Traileri paljastaa myös peliin uuden vihollisen, kun sarjakuvissa jo 1950-luvulta asti seikkaillut Firefly lentää paikalle.

Arkham Origins kertoo Batmanin varhaisemmista vuosista. Sitä kehittää Warner Bros. Games Montreal. Aiemmat erinomaiset Batman: Arkham Asylum ja Batman: Arkham City olivat puolestaan Rocksteady Studiosin käsialaa.

Batman: Arkham Origins julkaistaan pc:lle, PS3:lle, Wii U:lle ja Xbox 360:lle lokakuun 25. päivä.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Ostoon menee, kun hyvältä näytti, ehkä ennakkotilaukseen koska Deathstroke.. Trailerissa tosin tapahtui kaikkea liian paljon liian nopeasti.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Vaikuttaa kyllä paremmalta kuin Arkham City, joka ei jostain syystä iskenyt läheskään niin hyvin kuin Asylum. Tulee hommattua.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Olen kyllä aina pitänyt enemmän Marvelin supersankareista, mutta jos tämä peli on tarpeeksi laadukas, niin miksipä ei? Tosin hieman epäilyttää tuo studion vaihtuminen, Warner Bros. Games Montreal kuulostaa juuri sellaiselle firmalle, joka on valmis työntämään keskinkertaista ulostetta markkinoille dollarin kuvat silmissä. Mutta jos osaavat ihmiset ovat asialla, ehkä tästä tuleekin jotain.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Warner Bros. Games Montreal kuulostaa juuri sellaiselle firmalle, joka on valmis työntämään keskinkertaista ulostetta markkinoille dollarin kuvat silmissä. Mutta jos osaavat ihmiset ovat asialla, ehkä tästä tuleekin jotain.

Sen olen kyllä vuosien varrella pistänyt merkille, että jos studion nimessä lukee "Montreal", niin sitä voi melkeinpä pitää laadun takeena. Toivottavasti tämä lafka ei ole poikkeus. :)

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Täytyy kyllä sanoa, että Troy Baker on kyllä melkoinen mestari. Perusääni kuulostaa täysin erillaiselta, kuin mitä tässä Jokerina. Muutenkin täytyy sanoa, että äänenvaihdokset eivät häiritse yhtään niinpaljon, kuin mitä aluksi olisi voinut kuvitella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Hyvältä näyttää. Ostoon menee.

Käyttäjän tikru2 kuva
tikru2

Hieman skeptisenä ollaan oltu julkistuksesta lähtien, lähinnä kaikkien vaihdosten takia. Kaipa se on vähitellen alettava uskomaan, että ihan laadukas paketti sieltä on tulossa. Varmasti tulen hieman katselemaaan yleistä vastaanottoa ennen hankintaan, mutta sen verran loistavia pelejä molemmat aikasemmat Arkhamit (Asylum löytyy omasta armoitetusta top-5 parhaat pelit listasta), että hankittua tulee ennemmin tai myöhemmin.

Ja tämä on kyllä todellakin Troy Bakerin vuosi. Ensin Infinitessa ja Last of Usissa päärooli, ja nyt vielä tämä. Onhan mies kyllä lahjakas, siitä ei pääse mihinkään. New Nolan North?

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Greenmanista tuli "ennakkotilattua" steamkey. Niin ja itse pelihän näyttää aina vain paremmalta ja paremmalta.

Käyttäjän sohvalampooy kuva
sohvalampooy

Vaikkei Rockstedy olekkaan kehittäjänä, vaikuttaa kuitenkin varsin laadukkaalta ja hyvältä, että ostoon varmaankin menee.

Käyttäjän Riukkuli 94 kuva
Riukkuli 94

Mukava, että tuovat näitä ''not so popular'' pahiksia pelin hahmokaartiin. Melko fanaattisena bättis fanina tällainen on aina plussaa. Lokakuu ei voi tulla enään hitaampaa!

Nostoja