Batmanin Arkham-seikkailut jatkuvat vuoden sisällä / Uutiset / pelaaja.fi

Batmanin Arkham-seikkailut jatkuvat vuoden sisällä

12.02.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Warner Bros. ei ole aikeissa jättää Batmania eläkkeelle pelimarkkinoilla. Yhtiö on vahvistanut sijoittajapuhelussaan, että uusi Arkham-sarjaan lukeutuva peli nähtäisiin tänä vuonna.

Maininta pelistä oli puhelussa pikainen. Näin esimerkiksi uutukaisen kehittäjästä ei voida vielä olla varmoja. Luottoa projektiin Warnerilla kuitenkin tuntuu olevan, sillä se näkee edessään jälleen ainakin taloudelliselta kannalta erityisen vahvan vuoden.

Sekä Arkham Asylumista että Arkham Citysta vastanneen brittiläisen Rocksteadyn on jo pidemmän aikaa huhuiltu työstävän Batmanin ja Jokerin ensimmäiseen kohtaamiseen liittyvää peliä. Justice League saattaisi myös vilahtaa huhutussa tekeleessä.

Vasta kuukausi sitten Warnerin huomattiin rekisteröineen käyttöönsä joukon erilaisia Arkhamiin liittyviä verkkotunnuksia.

Lähde: Yahoo Finance, Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hifisti kuva
Hifisti

Uuuuh, uusi Arkham peli kelpaa ja tietysti vain jos Rocksteady sen kehittää. Ja saisvat sitten seuraavalla rundilla tehdä kunnon PC -porttauksen ettei olisi teknisesti samanlainen fiasko kuin Arkham City.

Käyttäjän vbg67 kuva
vbg67

Kunpa rocksteady olisi edelleen kehittäjä.

Käyttäjän Oroku kuva
Oroku

Mahtavaa! Kaksi edellistä teosta olivat upeita. Vähän kyllä harmittaa tuo mahdollinen Justice League, tykkäisin enemmän jos keskittyisivät vain Batmaniin.

Käyttäjän illosipuli kuva
illosipuli

Justice League -touhu ei kyllä nosta odotuksia, Batman kun on DC:n ainoita järkeviä tuntemiani hahmoja. Toisaalta jos edellisten pelien taso pysyy samana uudessa tekeleessä, ei liene syytä liialliseen huoleen.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Jaah, että lisää Arkhamia, noh mikäs siinä. Onhan nuo kaksi aiempaa lisenssipeleiksi sieltä parhaimmasta päästä. City oli kuitenkin allekirjoittaneelle sen tason pettymys, ettei oikein uudesta Arkham-pelistä jaksa kiinnostua.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Hifisti

Uuuuh, uusi Arkham peli kelpaa ja tietysti vain jos Rocksteady sen kehittää.

Niin ketään muuhan kehittäjä ei saisi tehtyä siitä hyvää, veikkaan että vaikka joku toinen tekisi siitä paljon paremman osa silti ruikuttaisi millaista paskaa se on ilman Rocksteadya.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Rocksteadyn porukalta tätä toivoin. Eipä oikein tämä uutinen innostanut.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Hienoa, 2 Batman-peliä olisi vielä parempi, Rocksteadyn tekemiä mieluusti kummatkin, toinen voisi olla se Arkham Origins, ja toinen sitten AC:n jatko-osa.

Mutta Justice Leagueta ei. Edelleen, kun ostan Batman-peli, se on Batman-peli, ei peli, missä Teräsmies esiintyy JL:n kanssa.

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Justice League ei kiinnosta ollenkaan, mutta täytyy toivoa, että kuka tätä peliä kehittääkään tekee laatua!

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Öäääh... saa nähdä jaksaako innostua ihan kybällä, varsinkin jos on joku random kehittäjä. City ei ollut niin eeppinen elämys itselleni kuin Asylum, vaikka loistava peli olikin. Jos tuo Bättiksen ja Jokerin ensikohtaamiseen liittyvä peli on totta, niin siitä saattaisin kyllä olla heti ihan liekeissä.

Nostoja