Batmanin ehostettu paluu Arkhamiin päivättiin uudemman kerran – katso uusi vertailuvideo / Uutiset / pelaaja.fi

Batmanin ehostettu paluu Arkhamiin päivättiin uudemman kerran – katso uusi vertailuvideo

6.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Jo kertaalleen viivästyksen kokenut kokoelmapaketti Batman: Return to Arkham on saanut uuden julkaisupäivän. Heinäkuulle alunperin luvattu setti on saapumassa Eurooppaan nyt 21. lokakuuta, jolloin sitä päästään luvatusti pelaamaan sekä Xbox Onella että PlayStation 4:llä.

Sisällään Batman: Return to Arkham pitää Unreal 4 -pelimoottorin voimin ehostetut versiot Batman: Arkham Asylumista sekä Arkham Citysta. Ohesta löytyvä video auttaa havainnollistamaan hieman, mitä tämä tarkoittaa suurin piirtein käytännössä.

Batman-klassikoiden remasteroinnista on vastannut kiinalaistaustainen käännösstudio Virtuous. Paketille kertyy hintaa noin 50 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Oho näyttää kyllä huomattavasti paremmalta kuin viime näkemän, tosin tämä vajaa kokoelma ei silti kiinnosta v*ttuakaan.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Jokeri näyttää paljon paremmalta alkuperäisessä. Outoa kun edes vertaavat noihin alkuperäisiin esirenderöityihin videoihin kun ne näyttävät paremmilta.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari
Lainaus käyttäjältä Galactus

Jokeri näyttää paljon paremmalta alkuperäisessä. Outoa kun edes vertaavat noihin alkuperäisiin esirenderöityihin videoihin kun ne näyttävät paremmilta.

Pistin merkille ihan saman. Peli kuva näyttää paremmalta, mutta juuri Jokeri näyttää jotenkin hassulta (pun not intented) ja vähemmän uhkaavan hullulta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Okei. Nyt näyttää kyllä positiivisesti huomattavan paljon erilaiselta!.

Käyttäjän Zarec kuva
Zarec

Näyttää kyllä kieltämättä hyvältä. Itsellä tämä menee ostoon koska juuri näitä kahta osaa en ole koskaan ehtinyt pelaamaan ja kolmannen osan omistan jo.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

No hyvältähän tuo näyttää mutta kun ei kerran Originsia mukana(kun pitää olla Rockstead exlusiveonlysolitude versio) ni säkkiin...alelaarin kautta!

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Batmanin viittaa lukuunottamatta ei vakuuta vieläkään, vaan näyttää panostetun lähinnä yliterävöitettyyn huulipunaan ja maskaraan. Ei sillä että Jokerin huulipuna oikein missään näyttäisi kovin luonnolliselta.
EDIT: En saa videota näkymään tarkasti, niin uudessa ei ole ihmeteltävää ja vanha on epäilyttävän ruma.