Batmanin ja Teräsmiehen riidat ne vain jatkuvat: supersankarimätkintä Injustice 2 on nyt tosiasia / Uutiset / pelaaja.fi

Batmanin ja Teräsmiehen riidat ne vain jatkuvat: supersankarimätkintä Injustice 2 on nyt tosiasia

8.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

DC:n supersankareilla ja -pahiksilla kyllästetty taistelupeli Injustice saa jatkoa. Mortal Kombat -kehittäjä NetherRealm Studios on nyt keskiviikkona paljastanut virallisesti Injustice 2:n, jota se on valmistellut niin sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle ensi vuotta silmällä pitäen.

Injustice 2:n paljastus tapahtui oheisella trailerilla, joka ei tarjoa vielä ollenkaan pelikuvaa nähtäväksi uutukaisesta. Täysin toimeton se ei kuitenkaan ole, sillä video antaa hieman jo viitteitä jatko-osan ottamasta suunnasta. Video fiilistelee esimerkiksi Injustice 2:n tarinalla ja tarjoaa silmäyksen myös peliin luvattuihin uusiin kustomointimahdollisuuksiin.

Mukaan Injustice 2:een on vahvistettu toistaiseksi ainakin Teräsmies, Batman, Salama, Terästyttö, Vesimies, Atrocitus ja Gorilla Grodd. NetherRealmin mukaan pelaajat pääsevät varustamaan haluamallaan tavalla kutakin pelin hahmoa, minkä ohella myös näiden taistelutyyleihin päästään vielä vaikuttamaan. Mitään konkreettista esimerkkiä kustomointimahdollisuuksien laajuudesta ei vielä ole kuitenkaan annettu.

Alunperin Injustice-sarjan ensimmäinen osa nähtiin Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla ja Wii U:lla vuonna 2013. Sittemmin se on saatu vielä myös Vitalle, pc:lle ja PlayStation 4:lle. Myös eräänlainen mobiiliversio on pelistä olemasta.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

trasformers

Nostoja