Batmanin Jokeri kohtaa Metal Gearin Ocelotin – katso Troy Bakerin näyte ääninäyttelytaidoistaan / Uutiset / pelaaja.fi

Batmanin Jokeri kohtaa Metal Gearin Ocelotin – katso Troy Bakerin näyte ääninäyttelytaidoistaan

3.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Troy Baker on viimeisen parin vuoden aikana noussut erääksi maailman tunnetuimmaksi peliääninäyttelijäksi, mikä on luonnollisesti poikinut miehelle yhden jos toisenkin merkittävän keikan. YouTube-kanava PlayStation Access ottikin Bakerin hiljattain haastatteluunsa ja päätti koetella hieman, millaisiin ääninäyttelysuorituksiin herra kykeneekään suorasta käskystä.

Ohesta löytyvässä haastattelussa Baker käy läpi noin kymmenen enemmän tai vähemmän improvisaation kautta vedettyä ääninäyttelysuoritusta. Suoritusten joukkoon lukeutuu uutta tulkintaa Bakerin aiemmin esittämistä pelihahmoista, kuten BioShock Infiniten Bookerista ja Persona 4:n Kanjista, mutta yhtälailla mies haastetaan myös imitoimaan esimerkiksi kollegaansa Nolan Northia.

Varoituksena mainittakoon, että video sisältää eräänlaisen juonipaljastuksen liittyen Batman: Arkham Knightiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

On kyllä ilo katsoa moista ammattitaitoa, ääninäyttelijät ottaa helposti itsestäänselvyytenä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Core

-- ääninäyttelijät ottaa helposti itsestäänselvyytenä.

No tavallaan silloin ollaan onnistuttu, sillä äänien pitäisi muutenkin olla "huomaamattomia" eli luonnollisia. Epäkiitollinen ala kyllä. Silloin kun on paskat näyttelijät tai joku kusee, niin varmasti huomataan ja kun homma toimii, niin asiaa ei pahemmin ajattele, ei ainakaan sen kautta, että ketä siellä takana on ja mitä työtä se vaatii.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Troy on kyllä mahtava ääninäytteliä. Tykkään hänen äänestä nykyään huomattavasti enemmän, kun Nolanin...

Siis en nyt tarkoita sitä, että Nolan olisi huono, (älkää satuttako minua) vaan, että Troyn ääni on vaan enemmän omaan mieleeni. Btw, kohta jossa Nolan tulee tohon taustalle sai meikäläisen ihan kunnolla naurahtamaan... Ihan mahtava! =D

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Mieletön veto kyllä, ihan piti ääneen nauraa. :D Toivottavasti Bakerille tarjotaan rooleja jatkossakin samaan tahtiin kuin nyt, ei meinaan taida tuo erilaisten äänien repertoaari loppua kovin pian.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Kevin Conroy ja Mark Hamill olivat jo itselle kuten varmasti monelle muullekkin aikoinaan tuttuja kavereita luonnollisesti mahtavan Batman: The Animated series(Mark Hamill nyt toki Star Wars elokuvien kautta) mutta itselle avautuivat Batman: Arkham Cityn kautta Troy Bakerin ja Nolan Northin huikeat ja mieleenpainuvat ääninäyttelysuoritukset ja siitä lähtien olen seurannut heidän työsarkaansa mahdollisuuksien mukaan(pelit jotka itseä kiinnostavat joissa he siis ovat mukana) ja täytyy todeta että molemmat mahtavia tyyppejä jotka ovat maineensa ansainneet ja toivottavasti heidän töitään kuullaan paljon vielä tulevaisuudessakin kuten nyt tulevassa Uncharted 4: A Thief's End.