Batmanin ritaritaisto ja pimeän puolen voimia – tässä syyskuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Batmanin ritaritaisto ja pimeän puolen voimia – tässä syyskuun PlayStation Plus -pelit

28.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
PlayStation Plus, PS Plus, Batman, Batman: Arkham knight, Arkham Knight, Darksiders III, syyskuu

Toivottavasti itse kukin meistä alkaa olla valmis syyskuuhun, sillä Sony ainakin näyttäisi olevan. Lähestyvän kuunvaihteen kunniaksi vahvistus on saatu nimittäin sille, mitä pelattavaa PlayStation Plus -palvelun tilaajat voivatkaan odottaa seuraavaksi.

Syyskuun 3. päivä alkaen tarjonta näyttää seuraavalta:

  • Batman: Arkham Knight (PS4)
  • Darksiders III (PS4)

Näillä näkymin pelit pysyvät saatavilla lokakuun ensimmäiseen päivään asti. Ennen vaihdosta lunastamassa ehtii käydä vielä WipEout: Omega Collectionin ja Sniper Elite 4:n.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Darksiders 3 onkin pelaamatta mutta juurikin sen takia, ettei se kauheasti ole kiinnostanut. Vähän sellainen "jos ei muuta keksi"-peli ja tuntuu että todellakin keksii aina muuta. Nytkin on Control pelattavana ja Spider-Manin, Shadow of the Tomb Raiderin sekä Assassin's Creed Odysseyn kausipassit hankittuna, joten ei ihan heti ole tarvetta miettiä mitä pelaisi.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Eh, ei pahat. DS3 on kuitenkin melko uusi peli. Arkham Knightiä pari kertaa koittanut, mutta ei jaksa. Asylum, City ja Origins pelattu, mutta Knightissa jokin tökkii pahasti. Varmasti se autolla ajelu.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Augustus

Arkham Knightiä pari kertaa koittanut, mutta ei jaksa. Asylum, City ja Origins pelattu, mutta Knightissa jokin tökkii pahasti. Varmasti se autolla ajelu.

Sama tuli mulla: yritin väkisin vääntämällä päästä Arkham Knightiin sisään, mutta jokin siinä vaan työntää pois. Ehkä se on se, että peli on käytännössä sitä samaa, mutta taas kerran vaan moninkertaiseksi skaalattuna. Arkham Cityssä meinasi tulla jo ähky pelin massiivisuudesta.

Knightissa oli jo ihan kaikkea liikaa: Liikaa gädgettejä; päätehtävälinjoja taisi olla melkein heti alusta käynnissä jotain 3kpl; uusiin sivutehtäviin ja sivupuuhasteluihin kompastui vähintään joka toisella askeleella; Riddlerin haasteetkin oli tässä jo ihan naurettavia halleja, joihin mentiin monesti autolla ja sitten ratkaisut vaati vuorotellen auton käyttöä ja perinteistä lepakoimista; aika-ajo -haasteet ei ihme kyllä olleet itsessään huonoja, mutta kun ne lisätään peliin, jossa tehtävätyyppejä ja oheissälää on jo ennestään tukehduttava määrä, niin ei ne oikein sieltä loista edukseen. Olisivat tehneet jonkun Arkham Kart Racing -pelin tai jotain.

Sarjan oli tosiaan jo aikakin siirtyä eläkkeelle. Rocksteady keksi erinomaisen kaavan, mutta oli täysin kyvytön uudistamaan sitä mielekkäillä tavoilla.

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Arkham Night on mielestäni ylivoimaisesti huonoin peli sarjassa. Ei se Batmobile vaan toimi ja ne tankki kohtaukset on huonoja.

Nostoja