Batmanit ja kumppanit haastavat Dota 2:n Steamissa kuun lopulla

Vuoden avoimessa beetatestauksessa jo viettänyt Infinite Crisis ei ole aikeissa olla enää kauaa "keskeneräinen". Pelin virallinen julkaisu tapahtuu vielä maaliskuussa.

7.3.2015 00:08

DC:n supersankareilla ja -pahiksilla kyllästetty verkkopohjainen areenatoimintapeli Infinite Crisis alkaa olla valmis kutsumaan itseään täysiveriseksi peliksi. Vietettyään avoimessa beetavaiheessaan jo noin vuoden, julkaistaan peli virallisesti Steamissa maaliskuun lopulla.

Infinite Crisis on kehittynyt massiivisesti viimeisen vuoden aikana miljoonien beetaan osallistuneiden pelaajien avulla. Olemme suunnitelleet, päivittäneet ja tuunanneet lähes jokaista pelin osaa pelaajien palautteen mukaisesti ja olemme nyt valmiita julkaisemaan pelin virallisesti 26. päivä maaliskuuta, Infinite Crisisin vastaava tuottaja Jeffrey Steefel kertoo.

Ilmaiseksi pelattavissa olevan Infinite Crisisin on kehittänyt Lord of the Rings Onlinesta muun muassa tuttu Turbine. Peli on pyrkinyt erottumaan edukseen varsinkin vuorovaikutukselle alttiilla ympäristörakenteellaan kuin myös tietysti tunnistettavalla mutta samalla silti myös erikoisella hahmokaartillaan. Infinite Crisisia ei nimittäin tarvitse lähteä pelaamaan vain perus-Batmanilla, vaan tarjolla on myös joukko hämmentäviä variaatioita tutuista hahmoista, kuten Nightmare Batman ja mecha-Ihmenainen.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa