Batmankaan ei ole aina yksin – näin toimii Arkham Knightin uusi Dual Play -ominaisuus

Batman: Arkham Knightiin pari viikkoa sitten julkistetusta Dual Play -ominaisuudesta on viimein tarjolla konkreettista pelikuvaa.

15.5.2015 18:21

Batman: Arkham Knightiin viimeisiä silauksia laitteleva Rocksteady on julkaissut uutukaistaan koskien uuden esittelyvideon. Kyseiselle pätkälle onkin ollut jonkin verran kysyntää, sillä se viimein näyttää käytännössä, miten pari viikkoa sitten paljastettu pelin niin sanottu Dual Play -mekaniikka toimiikaan.

Dual Playn ansiosta Batman: Arkham Knightissa ohjata ei tarvitse aina vain pelkkää Lepakkomiestä. Aina ajoittain Batmanin liittoututessa nimitäin esimerkiksi Robinin, Kissanaisen ja Nightwingin kanssa, voivat pelaajat kesken taistelujen vaihtaa ohjaamaansa hahmoa nappia painamalla. Kun Batmanin mukana myös kulkee muita kavereita, voi tämä myös tehdä näiden kanssa yhteisiä erikoisiskuja.

Dual Play -esittelyn ohella uuteen videoon on ujutettu mukaan myös lyhyt kyselyhetki Arkham-sarjan fanin kanssa. Siinä esille nostetaan esimerkiksi, miten Rocksteady on pyrkinyt pitämään Arkham Knightin Gothamin eloisana sen useiden erilaisten asukkaiden voimin. Huomioida tosin kannattaa, että videon kyselyosa sisältää juonipaljastuksen Batman: Arkham Cityn lopusta.

Batman: Arkham Knight on määrä julkaista 23. kesäkuuta niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin.

Lisää luettavaa