Batmankaan ei ole aina yksin – näin toimii Arkham Knightin uusi Dual Play -ominaisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Batmankaan ei ole aina yksin – näin toimii Arkham Knightin uusi Dual Play -ominaisuus

15.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Batman: Arkham Knightiin viimeisiä silauksia laitteleva Rocksteady on julkaissut uutukaistaan koskien uuden esittelyvideon. Kyseiselle pätkälle onkin ollut jonkin verran kysyntää, sillä se viimein näyttää käytännössä, miten pari viikkoa sitten paljastettu pelin niin sanottu Dual Play -mekaniikka toimiikaan.

Dual Playn ansiosta Batman: Arkham Knightissa ohjata ei tarvitse aina vain pelkkää Lepakkomiestä. Aina ajoittain Batmanin liittoututessa nimitäin esimerkiksi Robinin, Kissanaisen ja Nightwingin kanssa, voivat pelaajat kesken taistelujen vaihtaa ohjaamaansa hahmoa nappia painamalla. Kun Batmanin mukana myös kulkee muita kavereita, voi tämä myös tehdä näiden kanssa yhteisiä erikoisiskuja.

Dual Play -esittelyn ohella uuteen videoon on ujutettu mukaan myös lyhyt kyselyhetki Arkham-sarjan fanin kanssa. Siinä esille nostetaan esimerkiksi, miten Rocksteady on pyrkinyt pitämään Arkham Knightin Gothamin eloisana sen useiden erilaisten asukkaiden voimin. Huomioida tosin kannattaa, että videon kyselyosa sisältää juonipaljastuksen Batman: Arkham Cityn lopusta.

Batman: Arkham Knight on määrä julkaista 23. kesäkuuta niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

toivottavasti tappeluista ei tule liian pitkiä jos sitten vihollisia pitää laittaa taas enemmän

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä zappah

Mihin asti tuota videota nyt uskaltaa katsoa ilman että tulee spoileri?

Kyselyosa on eroteltu videossa aika selvästi. Ensimmäinen kyssäri on vielä turvalllinen, mutta spoileri tulee nopeasti sen jälkeen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mihin asti tuota videota nyt uskaltaa katsoa ilman että tulee spoileri?

Lainaus käyttäjältä Riepu

Kyselyosa on eroteltu videossa aika selvästi. Ensimmäinen kyssäri on vielä turvalllinen, mutta spoileri tulee nopeasti sen jälkeen.

Huomasin kyllä osion alkamisen mutta nyt vasta huomasin että spoileri koskin Arkham CITYÄ, eikä tätä uusinta :D Pitääpä siis katsoa tuo loppukin videosta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Maksetaanko tuosta extraa? Pelihän on hinnoiteltu jo muutenkin sinne satkun tuntumaan.