Battle Royale kohtaa strategisen zombitoiminnan Dying Lightin uudella itsenäisellä moninpelillä

Techland on sovittamassa Dying Lightista moninpelikokemusta itsenäisellä bad Blood -laajennuksella.

9.12.2017 04:56

Uusi itsenäinen laajennusosa Bad Blood on paljastunut pian kolmivuotiaaseen Dying Light -zombipeliin. Kyseessä on kehittäjä Techlandin eräänlainen vastaus sekä viimeaikaiseen Battle Royale -buumiin että myös fanien pyyntöihin saada hieman kilpailullisempaa Dying Light -pelattavaa.

Bad Bloodissa kerrallaan kuusi pelaajaa pudotetaan epäkuolleiden valloittamalle pelialueelle, josta näiden olisi tarkoitus evakuoida itsensä vapauteen. Evakuointi tapahtuu ostamalla itselleen paikan pakohelikopterista, mikä onnistuu keräämällä aseiden löytämisen ja parkour-loikkimisen yhteydessä verinäytteitä pelimaailman zombeilta.

Jahdista on pyritty saamaan monipuolista siten, että pelaajat pärjäävät parhaiten ympäristöjen erilaisia vaaroja vastaan yhdessä, mutta voivat yhtälailla pettää toisensa varastaakseen näytteitä. Ryöstely voikin muodostua joissain tapauksissa pakolliseksi selviytymiskeinoksi, sillä vaikka helikopterissa on tilaa kaikille, täytyy kaikkien pelaajien pystyä itse maksamaan oma evakuointipaikkansa.

Techland hakee parhaillaan testaajia Bad Bloodin pc-versiota varten. Julkaisun itsenäinen laajennus saanee ensi vuonna.

Lähde: Dying Light (kotisivu)

Lisää luettavaa