Battle royale -pelien lisääntymistä ei voi pysäyttää – villin lännen verkkoräiskintä Grit paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Battle royale -pelien lisääntymistä ei voi pysäyttää – villin lännen verkkoräiskintä Grit paljastui

4.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Grit, Battle Royale, Team grit, villi länsi, Wild West

Battle royale -kamppailuja käydään vielä myös villissä lännessä tänä keväänä, sillä uutuusräiskintä Grit on paljastunut.

Näin alkuun ainakin Steamin varhaisjulkaisutarjontaan tähdätty peli asettaa tietysti vastakkain sata pelaajaa tomuisilla rajaseuduilla, jossa kuudestilaukeavat, hevoset ja höyryjunat ovat yleisiä näkyjä. Omaa väriään Grit tuo toimintaa perk-järjestelmällään, jossa pelaajat saavat itselleen erilaisia etuja ympäristöistä kerättävistä aseista muodostuvilla pokerikäsillä.

Kuolema ei tarkoita sekään automaattista putoamista kilpailusta. Pelaamaan on mahdollista palata vielä reaktiokykyjä klassiseen länkkärityyliin testaavien kaksintaistelujen merkeissä.

Gritia on voinut jo ennakkoon testata nyt viikonloppuna amerikkalaisilla palvelimilla järjestettyjen lyhyiden testijaksojen merkeissä. Niitä on määrä nähdä myös vielä lisää ennen varhaisjulkaisun käynnistymistä. Early access -vaiheessa Gritin olisi määrä pysyä syksyyn asti.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Teemansa puolesta mielenkiintoinen, länkkäripelejä ei tehdä liikaa. Tätähän voisi kokeilla.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Teema varmasti hyvä, mutta onpa kökön näköinen. Vielä on pitkä matka valmiiseen versioon.