Battle royale -villitys kaahaa myös Forza Horizon 4:ään uudessa pelitilassa / Uutiset / pelaaja.fi

Battle royale -villitys kaahaa myös Forza Horizon 4:ään uudessa pelitilassa

12.12.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Forza Horizon 4, Microsoft Studios, Playground Games, battle royale

Microsoft on julkistanut uuden The Eliminator -pelitilan saapuva Forza Horizon 4:ään, jonka kuskit voivat viimein osallistua vallitsevaan battle royale -villitykseen.

The Eliminator tuodaan peliin osana ilmaista päivitystä, jonka myötä peliin lisätään 72 kaahailijan välinen uusi pelimuoto. Kisat käynnistetään vuoden 1965 Mini Cooperin ratissa, mutta ajoneuvoja voi päivittää vauhdikkaampaan löytämällä maailmaan piilotettuja autokätköjä tai voittamalla matsin käynnistävän 1 vs 1 -etapin toista kilpailijaa vastaan. Hävinnyt puolestaan pudotetaan kisasta.

Jäljelle jäävät kisailijat käynnistävät ensimmäisen etapin jälkeen loppukirin maaliviivalle, jonne pitäisi ennättää ennen muita sekä ennen kuin aluetta ympäröivä rinki sulkeutuu.

Uuden pelimuodon sisältävä päivitys julkaistaan tänään, ja sen mukana peliin lisätään myös muutama uusi auto, minikampanja, avattavia palkintoja sekä kosmeettisia esineitä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Minä jo toivoin että battle royale -villitys olisi menneen talven lumia..ei meinaan kiinnosta pätkääkään vaikka forza-series on suosikkini boxilla.