Battle royalea kerrakseen! S.T.A.L.K.E.R.-henkinen Fear the Wolves ja MOBA-taustainen Battlerite Royale päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Battle royalea kerrakseen! S.T.A.L.K.E.R.-henkinen Fear the Wolves ja MOBA-taustainen Battlerite Royale päivättiin

31.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Helmikuusta on osoittautumassa yhä kiivas kuukausi battle royale -peleille. Sopivasti vuoden lyhyimmälle kuukaudelle julkaisupäivänsä ovat päätynyt samoihin aikoihin mahduttamaan niin Fear the Wolves kuin Battlerite Royale.

Helmikuun 6. päivä ilmestyvä Fear the Wolves on peleistä tyyliltään se vakavahenkisempi ja saapuu entisistä S.T.A.L.K.E.R.-sarjan kehittäjistä koostuvalta Vostok Gamesilta. Peli on ollut pc:llä early access -tilassa loppukesästä alkaen ja saa julkaisunsa myötä ison sisältöpäivityksen. Mukanaan se tuo muun muassa uuden mutantin ja sen tappamisesta saatavat erityisvoimaiset artifaktit, lisäalueita sekä parannuksia palvelinkapasiteettiin.

Aikavälillä 6.-12. helmikuuta Fear the Wolvesia on mahdollista pelilla Steamissa ilmaiseksi.

Battlerite Royale on päivätty vuorostaan helmikuun 19. päivä ja se muuttuun virallisen julkaisunsa myötä nimenomana kaikille ilmaiseksi. Tähän asti se on ollut saatavilla maksua vastaan early access -pelinä. Myös sen julkaisuun luvataan isoa sisältöpäivitystä, joskin yksityiskohtia tästä on luvassa vasta myöhemmin.

Ohessa pelien varhaisjulkaisuvaiheessa paljastetut traileri.

Lähde: Steam, Battlerite (Twitter), Stunlock Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

ei.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

FTW kuoli jo siinä vaiheessa kun siirtyi Early Accessiin, liian korkea hinta sisältöön nähden mutta julkaisijaa ei näyttänyt kiinnostavan vaikka jo suljetussa vaiheessa porukka oli sitä mieltä että peli tulee kuolemaan nopeasti mikäli siirtyy liian aikaisin Steamin kauppapaikalle.

Käyttäjän Antn kuva
Antn

Hyi.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus

Battlerite Royale muuttuu virallisen julkaisunsa myötä kaikille ilmaiseksi. Tähän asti se on ollut saatavilla maksua vastaan early access -pelinä.

Mitä ihmettä? Eikös Early Accessin idea ollut, että saa pelin halvemmalla, mutta bugisempana? Nytkö sitten kiskotaan rahat pelkästään aikaispelaajilta ja annetaan muille ilmaiseksi?!

Mikromaksuilla höystettynä toki.

Nostoja