Battlebornin sankaritaistot jatkuvat edelleen – uusi taistelija pian mukaan kuvioihin / Uutiset / pelaaja.fi

Battlebornin sankaritaistot jatkuvat edelleen – uusi taistelija pian mukaan kuvioihin

22.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Gearbox Softwaren uusin toimintapeli Battleborn on ei ole vielä kuihtunut olemattomiin, vaikka se onkin jäänyt menestykseltään selvästi esimerkiki Blizzardin Overwatch-räiskeen varjoon. Nyt heinä-elokuun vaihteessa peli on saamassa järjestyksessään toisen lisäsisältöhahmonsa, joka sattuu tällä kertaa olemaan hiippailuvetoisempaan toimintaan tukeutuva liskotaistelija Pendles.

Pendlesia edeltäneen Alani-lisäsisältöhahmon tapaan myös uusi sankari saapuu ensimmäisenä Battlebornin kausikortin haltioille, jotka pääsevät kokeilemaan hahmoa jo ensi viikolla 28. heinäkuuta. Kaikkien ulottuville hahmo putoaa vastaavasti 4. elokuuta. Hahmo ei ole saapuessaan tosin automaattisesti heti käytettävissä, vaan tämä täytyy avata joko sankariavaimia käyttämällä tai pulittamalla 47 500 pelaamalla ansaittua krediittiä.

Vielä Pendlesin jälkeenkin Battlebornin olisi tarkoitus saada kolme muuta lisäsisältöhahmoa, joiden on tarkoitus aiempien hahmojen tapaan saapua peliin ilmaiseksi. Aikeena Gearboxilla on tukea peliään vielä myös vielä tuoreilla asusteilla ja muilla kosmeettisilla lisillä. Viimeisin satsi näitä saapui kuluvalla viikolla tuoden mukanaan hieman kesäisempää meininkiä peliin.

Pelaaja-lehden arvostelun Battlebornista voi lukaista läpi tästä.

Lähde: Battleborn (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.