Battlefield 1 ei ole vuoden ainoa peli ensimmäisestä maailmansodasta – Verdun saavuttaa pian konsolit

Ensimmäisen maailmansodan verkkoräiskintä Verdun saapuu konsoleille vielä ennen uutta historiallisella otteella varustettua Battlefieldia.

15.6.2016 19:07

Ensimmäinen maailmansota on noussut hiljattain kovaksi puheenaiheeksi pelialalla, kiitos Battlefield 1:n julkistuksen. Kyseessä ei ole kuitenkaan ainut tuore ”suureen sotaan” sijoittuva räiskintäpeli, mistä ovat nyt antaneet muistutuksen alankomaalaiset peliyhtiöt Blackmill Games ja M2H Game Studio.

Yhtiökakssikko on tällä viikolla julkaissut uuden trailerin verkkoräiskintäpeli Verdunista, joka ilmestyi virallisessa kuosissa pc:lle aiemmin alkuvuodesta. Seuraavaksi pelin olisi tarkoitus matkata trailerin mukaan konsoleille, jotka se on saavuttamassa näillä näkymin 30. elokuuta.

Julkaisupäivämäärä on mielenkiintoisen aikainen verrattuna Battlefield 1:n vastaavan, sillä DICEn ja Electronic Artsin seuraava suurräiskintäpeli saadaan kauppoihin vasta lokakuussa. Vaikka molemmat peleistä tosin sijoittuvatkin ensimmäiseen maailmansotaan, ovat ne lopulta tyylillisesti varsin erilaisia. Verdun ensinnäkin painottaa juoksuhautasodankäyntiä, minkä lisäksi sen tempo on myös hieman toista luokkaa Battlefieldiin verrattuna.

Lisää luettavaa