Battlefield 1:n hiljattainen avoin beetatesti houkutteli puoleensa kaikkiaan 13,2 miljoonaa pelaajaa, kehittäjä DICE on hehkuttanut.

Pelaajamääriä katsoen kyseessä on ollut Electronic Artsin historian tähän mennessä suurin beetatesti. Aiemmin EA hehkutti vastaavaa viime vuonna Star Wars Battlefrontin kanssa, kun kyseisen pelin beetaa pelaili kaikkiaan noin yhdeksän miljoonaa pelaajaa.

Kaikkien koettavissa Battlefield 1:n beeta oli elokuun 31. päivästä syyskuun 8. päivään, mitä ennen Battlefield Insider -jäsenet pääsivät myös ottamaan varaslähdön testailuun päivää aikaisemmin. Beetan aikana pelaajat tekivät DICEn mukaan kaikkiaan 28,9 miljoonaa lähitaistelutappoa, 62,2 miljoonaa ratsastustappoa, 13 miljoonaa junatappoa ja 23,8 miljoonaa muunlaista ajoneuvotappoa. Suosituimmat hahmoluokat olivat beetassa vastaavasti Assault (30%), Scout (28%), Support (21%) ja Medic (10%).

DICE luonnollisesti kiittää kaikkia pelaajia beetaan osallistumisesta ja erityisesti myös saamastaan palautteesta ja pelaamisdatasta. Aikeissa yhtiö on kertoa lähitulevaisuudessa tarkemmin, mitä kaikkea se on muuttamassa pelissä vielä ennen sen lokakuun 21. päivä tapahtumaa julkaisua. Kevyttankin tuhovoimaisuuden lisäksi, siis.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Lisää luettavaa