DICE:n puolentoista vuoden takainen räiskintäpeli Battlefield 1 on saamassa vielä lisää sisältöä kesän aikana, mutta pelin kuukausipäivitykset päättyvät samassa yhteydessä.

Keväälle on tosin odotettavissa They Shall Not Pass -laajennuksen karttojen saapuminen kaikkien pelattavaksi, ja siirtymää on jo aloitettu tuomalla Rupture-kenttä pelattavaksi. Loput kartoista muuttuvat ilmaisiksi toukokuun aikana.

Kesäkuussa peliin lisätään puolestaan kokonaan uusi pelitila, Shock Operations, joka on uudenlainen variaatio pelissä entuudestaan olevasta Operationsista. Sähköistetty versio keskittyy usean kartan sijaan vain yhteen, mutta se etenee emopelitilansa lailla sektoreittain eteenpäin.

Shock Operations -varianssi tuodaan yhteensä viiteen eri karttaan, ja pelimuoto tukee 40 pelaajaa. Pelimuoto saapuu pelattavaksi kaikille ilmaiseksi, joten se on samalla mahdollisuus testata joitain laajennusten taakse lukittuja karttoja ilmaiseksi.

Kesäkuu tietää myös viimeistä kuukausipäivitystä peliin. Studio ei paljastanut, mitkä heidän suunnitelmat ovat tämän jälkeen.

Viimeisimpien huhujen seuraava Battlefield-sarjan osa sijoittuu toiseen maailmansotaan. Yksittäisistä tarinoista rakennetun kampanjan lisäksi pelissä kerrotaan olevan myös yhteistyötila.

DICE tai EA ei ole virallisesti julkistanut peliä, joskin tuorein osa on pelattavissa EA Play 2018 -tapahtumassa.

Lähde: DICE

Lisää luettavaa