Battlefield 2042 ei saa yksinpelitarinaa, mutta lyhytelokuva kertoo mistä pelin tarinassa on kyse / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 2042 ei saa yksinpelitarinaa, mutta lyhytelokuva kertoo mistä pelin tarinassa on kyse

3.08.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9
Battlefield 2042, tarina, lyhytelokuva, dice, ea

DICEn tulevan Battlefield 2042 -suurräiskinnän tarinaa valotetaan tulevassa lyhytelokuvassa.

Battlefield 2042 ei sisällä lainkaan yksinpelitarinaa, mutta se ei tarkoita, etteikö pelillä olisi lainkaan taustatarinaa. DICE on paljastanut Battlefield 2042:ää taustoittavan Exodus-lyhytelokuvan, joka kertoo pelin kuvitteellisesta asetelmasta. Lyhytelokuvassa keskitytään pelin taisteluvoimat muodostaviin maattomiin Non-Patriated -joukkoihin, jotka ovat päättäneet taistella tulevaisuudestaan Yhdysvaltain tai Venäjän puolesta maailmanlaajuisen kriisin käynnistämässä konfliktissa.

Exodus-lyhytelokuvan ensiesitys nähdään ensi torstai-iltana. Battlefield 2042 julkaistaan 22. lokakuuta.

Lähde: DICE

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Tän yksinpelin puuttumisen takia en osta uutta Battlefield 2042 peliä!

Käyttäjän rap kuva
rap
Lainaus Hitman 47

Tän yksinpelin puuttumisen takia en osta uutta Battlefield 2042 peliä!

Sama täällä. Tyhmää jättää yksinpeli pois.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Kaikissa Battlefieldeissä on kyllä ollu niin tylyn ynseän paskat yksinpelit että todella hämmentävää että niitä jaksaa edes kukaan miettiä. Ainoa missä se oli ok oli Bad Company 2 ja seki istu ääninäyttelyn harteilla, kampanjanahan seki oli ihan paska. Ne kestää lisäksi jonku 4h per kampanja joten rahoille vastine kulmakaan ei oikeen toimi.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Samoilla linjoilla kribmeisterin kanssa. Täysin turhaa tauhkaa ollut käytännössä kaikki battlefieldien yksinpelit. Minun puolestani voivat jatkossakin käyttää kaiken ajan ja resurssit siihen mikä oikeasti on noissa se juttu, eli moninpeliin.

Käyttäjän meecca kuva
meecca

Battlefield Hardlinessä oli ihan OK yksinpeli, kun siinä pääsi kikkailemaan sillä pidättämismekaniikalla räiskinnän ohessa. Bad Company 2 oli myös ihan jees. Nämä pelasin ihan mielellään läpi. Muut ovat olleen melko unohdettavia. BF:ssä on aina ollut kyse multiplayerista.

Käyttäjän rap kuva
rap

Olen ostanu aina codit ja battlefieldit yksinpelin takia. Multiplayeria jaksaa ehkä tunnin pari räiskiä mutta sitten loppuu mielenkiinto siihen. Hardlinessa tosiaan oli kivaa vaihtelua yksinpelissä kun sai kikkailla pidättämistekniikoilla.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

BF3-4:n yksinpelit pelasin, ainoastaan 3:sta muistain jotain kohtia, eli niin ikimuistoisia ovat olleet.
Jos moninpeli olisi oikeasti tasoa BF3 niin kyllä tuota pelkän moninpelin voimin jaksaisi pidempäänkin.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Bad Company -sarjan yksinpelit olivat hauskoja, ja Bad Companyjen kampanjoista se ensimmäinen oli selkeästi parempi kuin toinen. Toki moninpeli Bad Company 2:ssa on edelleenkin sarjan parhaimmistoa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

BF1:n minikampanjat oli minusta oikein mukavia mutta V:n vastaavat ei sitten enää olleetkaan. Bad Companya aloittelin joku vuosi sitten kun niin kehuttu mutta kesken jäi.