Battlefield 2042 -päivittyi bugikorjauksin ja Portal-kokemusviilauksin – kaivattu tulostaulu saapuu helmikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 2042 -päivittyi bugikorjauksin ja Portal-kokemusviilauksin – kaivattu tulostaulu saapuu helmikuussa

20.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
battlefield, Battlefield 2042, tulostaulu, dice, ea, päivitys, patch

Vuoden ensimmäinen Battlefield 2042 -päivitys on rantautunut räiskijöiden ulottuville.

Päivitys 3.2 keskittyy ennen kaikkea bugikorjauksiin ja pelin vakauden viilaamiseen, joskin mukana nähdään hienosäätöä myös tapaan, jolla pelin Portal-puolesta on mahdollista tienata kokemusta. Vastaisuudessa Portal-tiloja pelaamalla pelaajat voivat esimerkiksi ansaita nyt 300 kokemuspistettä minuutissa, mikä pitäisi rajata vähemmissä määrin tilasta ilmeneviä kokemuspisteaaltoja. Vastaisuudessa Portal-tiloissa käytössä olevat modifikaattorit myös määrittelevät, millaista kokemusta pelaajat ansaitsevat pelatessaan.

Listan päivitys 3.2:n muutoksista voi lukaista Battlefieldin kotisivuilta.

Päivitys 3.3 on puolestaan tulossa helmikuun puolivälin paikkeilla. Sen suurin tähti on peliin kovasti toivottu uusittu tulostaulu, joka auttaa seuraamaan paremmin yksittäisten pelaajien suoriutumista rintamilla. Ohesta katsottavissa vielä työn alla oleva malli tulevasta tulostaulusta, jonka kehitystä on määrä jatkaa myös vielä helmikuun jälkeenkin.

Lähde: BattlefieldComm (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja