Battlefield 2042 -traileri esittelee pc-silmäkarkkia – ja suorituskykynotkahduksia / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 2042 -traileri esittelee pc-silmäkarkkia – ja suorituskykynotkahduksia

2.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

EA ja Nvidia ovat julkaisseet uuden grafiikkapainotteisen Battlefield 2042 -trailerin.

Trailerin kerrotaan esittelevän pelikuvaa Nvidian GeForce 30 -sarjan näytönohjaimilla ja esittelevän ennen kaikkea RTX-teknologian mahdollistamia hienouksia. Battlefield 2042:n kerrotaan hyödyntävän niin vasteaikoja lyhentävää Nvidia Reflexiä, suorituskykyä parantavaa DLSS:ää sekä varjostuksia parantavaa säteenseurantaa. Jostain syystä trailerille on otettu mukaan myös helikopterikohtaus, jossa Battlefield 2042:n ruudunpäivitys vaikuttaa notkahtavan selvästi.

Battlefield 2042 julkaistaan pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle 12. marraskuuta.

Lähde: Nvidia

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Jos millään taholla maailmassa on mahdollisuus saada käyttöönsä kaikista tehokkain PC rauta promovideoiden nauhoitukseen, se on Nvidia.

Ja edes niillä ei ole rautaa jolla tää peli pyörii sulavasti.
Tulee aika karu julkaisu. Ehkä tää on pelattavissa Marraskuussa 2022.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

No mutta onhan sen nyt oltava hienompi(tässä tapauksessa marginaalisesti) kuin konsoleilla, vaikka sitten fps:n kustannuksella.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus Audiovarmennus

No mutta onhan sen nyt oltava hienompi(tässä tapauksessa marginaalisesti) kuin konsoleilla, vaikka sitten fps:n kustannuksella.

No ei se taida kovin kummoisesti konsoleillakaan pyöriä.
Osanottoni niille epäonnekkaille ketkä menee tämän edellispolven laitteille hankkimaan.

Käyttäjän Masa kuva
Masa

Kunnon RT-toteutuksella ja nativiilla 4k-resolla ei taida yksikään peli toimia nyky raudalla ihan sulavasti. Edes DLSS ei välttämättä takaa sulavaa ruudunpäivitystä, jos lähtökohtana on 30fps. Tämä peli vaatii mahdollisesti myös malwaren toimiakseen, että sekin saattaa aiheuttaa nykimistä.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Peli käyttää taatusti nykyraudasta hyvän osan visuaalisuuteen, jos niin haluaa. Ja totta kai tätä mainostetaan ja trailereilla esitellään. Itseä traileri ei vakuuttanut pätkääkään, sillä haluan moninpelini mahdollisimman vähällä glitterillä 2K-resolla. Pelaan kaikki joko lowlla ja/tai mediumilla, koska tulos on tärkeämpi kuin fiilistellä maisemia. Yksin- ja coop -pelit sitten erikseen.

Toivottavasti tulee onnistunut julkaisu, koska kokeilisin ihan mielelläni Bäfä 3:n jälkeen jopa tosissani. Jotkut pelilliset ratkaisut epäilyttävät ja hämmentävät yllättävän paljon, mutta täytyy tätä ainakin koettaa.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Joskus on kivaa olla tällainen multasilmä. Katsoin videon parikin kertaa 60fps:nä enkä huomannut mitään frame droppeja, vaikka osasin pitää silmällä helikoptereita. Varmaan pelaisin tätäkin onnellisen tietämättömänä pelin suorituskykyongelmista.

Nostoja