Battlefield 2042 vajosi Steamin käyttäjäarvioiden pohjasakkaan / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 2042 vajosi Steamin käyttäjäarvioiden pohjasakkaan

22.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Battlefield 2042 vajosi Steamin käyttäjäarvioiden pohjasakkaan

EA DICE:n Battlefield 2042 on saanut murskavastaanoton Steam-käyttäjiltä.

Viime viikolla julkaistu suurräiskintäpeli on saanut osakseen kovaa kritiikkiä sekä bugien että ei-toivottujen muutosten vuoksi. Battlefield 2042:n negatiivisissa arvioissa ovat korostuneet esimerkiksi aseiden hajonta, suorituskykyongelmat, perinteisten pistelistojen korvaaminen, palvelinselaimen puute sekä hahmoluokkien korvaaminen uusilla operaattorihahmoilla.

Keskeneräiseksi tuomitun Battlefield 2042:n käyttäjäarvioista vain 24 prosenttia on positiivisia, kun arvioita on annettu yli 35 000 kappaletta. Steam-arvioita seuraavan Steam250-sivuston mukaan Battlefield 2042:n käyttäjäarviot oikeuttavatkin pelille kahdeksannen paikan Steamin heikommin arvioitujen pelien listalla.

Steamin käyttäjäarvioiden pohjalle Battlefield 2042:lla on kuitenkin vielä matkaa. Kyseenalaista kunniaa pitää hallussaan Konamin jalkapallopeli eFootball 2022, jonka käyttäjäarvioista vain 12 prosenttia on positiivisia.

Lähde: Steam250

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Tekevät tästä taas valtavan ison numeron. Ongelmat eivät ole kyllä niin isoja kuin väitävät.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Ansaittu sijoitus. Ehkä vielä tämän vuosikymmenen aikana nähdään Battlefield jota ei julkaista täysin keskeneräisena ja toimimattomana raakileena.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

Siinä vaiheessa ku peleistä tuli hyvä bisnes, niistä tuli huonoja pelejä.