Battlefield 2042:n Steam-pelaajamäärä vajosi ensimmäistä kertaa alle tuhannen pelaajan / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 2042:n Steam-pelaajamäärä vajosi ensimmäistä kertaa alle tuhannen pelaajan

12.04.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
4

Battlefield 2042:n pelaajamäärä on laskenut uusiin pohjalukemiin Steamissa.

Viime vuoden lopulla julkaistu Battlefield 2042 sai ilmestyessään varsin tylyn vastaanoton, josta peli ole onnistunut toipumaan ainakaan pelaajamäärien valossa. Julkaisukuukautenaan Battlefield 2042:n pelaajamäärä oli Steam Chartsin mukaan enimmillään hieman yli 100 000 pelaajaa, mutta siitä lähtien pelaajahuiput ovat laskeneet jyrkästi tähän päivään saakka. Esimerkiksi maaliskuussa Battlefield 2042:lla oli Steamissa parhaimmillaan 3 241 pelaajaa.

Viimeisimmät pohjaluvut saavutettiin kuitenkin eilen. Tuolloin Battlefield 2042:n samanaikaisten Steam-pelaajien määrä laski ensimmäisen kerran alle tuhannen pelaajan 979 pelaajaan. 

Steamin tilastot eivät tietenkään anna täydellistä kuvaa Battlefield 2042:n pelaajamääristä. Peli on pelattavissa pc:llä EA:n oman alustan kautta, jonka lisäksi se on saatavilla PlayStation- ja Xbox-konsoleilla. Lukemien katastrofaalisuutta kuvaa kuitenkin vertailu pelisarjan aiempien osien Steam-pelaajamääriin. Vuonna 2016 ilmestyneellä Battlefield 1:llä oli viime kuussa parhaimmillaan 11 460 pelaajaa. Vuoden 2018 Battlefield V taas yli viime kuussa yli 31 000 samanaikaiseen pelaajaan.

Lähde: Steam Charts

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Käsi ylös kuka on tuosta yllättynyt että pelaajia on vähän..

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Ja mä ku elin toiveessa että ne sais paremman Bäfän ulos pidemmän devi ajan myötä kun edellsiet historiikki bäfät oli aika lässyjä. nyyh...

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Lukuja bf2042 näkökulmasta pahentaa vielä se että nuo vanhemmat osat oli aluksi vain ea:n omassa launcherissa, kun 2042 oli alusta asti saatavilla myös steamissa. Eli voisi olettaa että noita vamhempia pelaa steamin kautta pelaajakunnasta pienempi osa kuin viimeisintä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ehkä siellä EA/DICElla viimein herättäisiin siihen että peliä ei kannattaisi puskea ulos väkisin täysin keskenräisenä....vaan eipä nää isot julkaisijat tunnu mistään oppivan. Toki DICElla myös peiliinkatsomisen paikka. Täysin järjentöntä suunnitella ylisuuria, tyhjiä kenttiä, ei ne isommat pelaajamäärät ja isommat kentät pelistä parempia tee, vaan pahimmillaan käy juuri päinvastoin

Nostoja