Battlefield 2042:n vaikeudet jatkuvat – ensimmäinen kausi käynnistyykin vasta alkukesästä / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 2042:n vaikeudet jatkuvat – ensimmäinen kausi käynnistyykin vasta alkukesästä

2.02.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
6
Battlefield 2042:n vaikeudet jatkuvat – ensimmäinen kausi käynnistyykin vasta alkukesästä

Battlefield 2042:n ensimmäinen sisältökausi saapuu rutkasti odotettua myöhemmin.

Pelin ensimmäisen kauden oli alun perin määrä käynnistyä alkuvuodesta, mutta nyt DICE:n kehitystiimi kertoo keskittyvänsä ensisijaisesti hiomaan Battlefield 2042:n pelaajien ja kehittäjien odotusten mukaiselle tasolle. Tämän vuoksi kehityksessä joudutaan priorisoimaan tulevia päivityksiä ja viivästyttämään Battlefield 2042:n ensimmäisen kauden julkaisua. Kauden onkin päivitetyn suunnitelman mukaan määrä alkaa varhain tulevana kesänä.

Viivästyksen vuoksi pelin ensimmäisen vuoden kausipassin osana Battlefield 2042:n Gold- ja Ultimate-versioita hankkineille on tarjolla hyvityksiä. Kyseiset pelaajat saavat käyttöönsä seuraavassa päivityksessä hahmo-, ase- ja ajoneuvokuoseja sisältävän paketin sekä uuden pelaajakorttikuvan.

Battlefield 2042:n on määrä saada ennen ensimmäisen kauden käynnistymistä ongelmia korjaavia päivityksiä. Seuraava päivitys on tuomassa peliin esimerkiksi päivitetyt pistelistat ja pelaajaprofiilit. Päivityksen kerrotaan parantavan myös aseiden toimintaa ja yhteispeliä tiimikaverien kanssa. Kehittäjien kerrotaan myös analysoivan ja suunnittelevan korjauksia Battlefield 2042:n spesialistihahmojen varalle, vaikka yksityiskohtia näistä muutoksista ei olekaan vielä tiedossa.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Gold-version osto ennakkoviikonlopuksi oli huippuostohetkeni vuosiin, jos koskaan.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

On kyllä surkea tilanne. Menin itse ostamaan pelin julkaisussa ihan hype-huuruissa ja ensivaikutelmat olivat karkeat, mutta elin toivossa että ”kyllä tämä tästä. Specialisteihin tottuu ja peliin tulee pian lisää sisältöä etc etc.”

Nyt, noin 3-4 viikkoa viime pelisessiosta, pelin asennus on poistettu boxilta enkä kaipaa yhtää pelin pariin. P*skin investointini vuonna 2021!

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi
Lainaus Kille

Gold-version osto ennakkoviikonlopuksi oli huippuostohetkeni vuosiin, jos koskaan.

Tuliko se sulle ihan yllätyksenä? Turha ruikuttaa, itsehän päätöksen teit.

Käyttäjän Kille kuva
Kille
Lainaus flipperi

[quote="Kille"]Gold-version osto ennakkoviikonlopuksi oli huippuostohetkeni vuosiin, jos koskaan.[/quote]
Tuliko se sulle ihan yllätyksenä? Turha ruikuttaa, itsehän päätöksen teit.

En odottanut oikeastaan mitään, sillä en päässyt betaa kokeilemaan reissun takia lokakuun alussa. Videoilla useampi pelaaja tuntui kuitenkin betasta pitävänsä ja niinpä päätin antaa mahdollisuuden. En ole sitten ensimmäisen viikonlopun jälkeen peliä pelannut. Ja ei, en ole dumannut peliä missään, tai ruikuttanut että olisi huono - ainoastaan osto ei ollut kovin häävi ja järkevä peliaikaan ja hintaan nähden.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Pelaamatta paskaa

Käyttäjän Raissi kuva
Raissi

Onneksi on vielä fyysisiä pelejä, pystyi tämänkin kuraripulin myymään etiäpäin 👎