Battlefield 3: Aftermath -laajennuksen murskautunut uutuuskartta kehittäjien esittelyssä

DICE väläyttelee, millaisia karttoja on odotettavissa Battlefield 3:n Aftermath-laajennuksen saapuessa.

4.11.2012 22:29

Marraskuun lopulla ensimmäisten käsiin saapuvasta Battlefield 3:n Aftermath-laajennuksesta on julkaistu uusi video. Räjähdyksien ja räiskinnän sijaan kuvanauhalla keskitytään täysin kuitenkin uuden Epicenter-nimisen kartan esittelyyn.

Kuten Aftermath kokonaisuudessaankin, on Epicenter maanjäristyksen runtelemaan Iraniin sijoittuva kokonaisuus. Tämä on nähtävissä hyvinkin raunioituneissa ympäristöissä, jota pelitalo DICE on halunnut käyttää hyödykseen luomalla kartasta hieman jopa tutkimukseen kannustavan.

Tämä näkyy esimerkiksi tuhoutuneiden rakennelmien tarjoamissa mahdollisuuksissa. Hajonnut putki, kivimurskakasa tai heiveröiset ovet voivat tarjota uudenlaisia etenemistapoja ja juurikin myös erilaisia löytämistään odottavia vaihtoehtoisia reittejä kartan pitäisikin olla pullollaan.

Erikoisuutena kentästä löytyy kuitenkin myös nettiotteluiden keskellä satunnaisiin aikoihin iskevät jälkijäristykset. Järistys vaikuttaa niin pelin äänimaailmaan kuin myös pelattavuuteenkin, sillä pelaajien tähtäys kärsii maan tanssiessa alla.

Aftermath nähdään ensimmäisenä PlayStation 3:lla, jolla Battlefield 3 Premium -jäsenet pääsevät sisältöön käsiksi marraskuun 27.-28. päivän aikoihin. Muut voivat ostaa laajennuksen alustalla kaksi viikkoa myöhemmin.

Xbox 360:llä ja pc:llä laajennus nähdään Premium-pelaajien saatavilla 4. joulukuuta. Myyntiin asti se saapuu kummallakin alustalla kaksi viikkoa myöhemmin.

Battlefield 3:een Aftermath lisää muun muassa neljä uutta karttaa, ajoneuvoja, varsijousen, saavutuksia ja uuden Scavenger-pelitilan. Uudessa tilassa pelaajat aloittavat nettiottelunsa vain kranaatilla, puukolla ja käsiaseella varustettuna ja joutuvat etsimään parempaa tavaraa ympäristöistä.

Linkki Epicenter-videoon

Lähde: Battlefield Blog

Lisää luettavaa