Battlefield 3 päivittyi PS3:lla ja vuokraserverien hinnat paljastuivat

DICE julkaisi Battlefield 3:een tuhdin päivityksen. Nyt pelaajat pääsevät esimerkiksi vuokraamaan servereitä.

27.3.2012 13:50

DICE julkaisi muhkean noin gigatavun päivityksen Battlefield 3:n PlayStation 3 -versioon. Myös PC- ja Xbox 360 -painokset saanevat omat päivityksensä lähiaikoina.

Kuten aikaisemmin uutisoitiin, viilaillaan päivityksellä paitsi pelin tasapainoa myös ominaisuuksia. Esimerkiksi klassiselle Wake Island -kartalle on lisätty nyt viiden lipun Conquest-variantti.

Päivityksen puhutuimpia lisäyksiä lienee kuitenkin mahdollisuus vuokrata peliservereitä omaan käyttöön. Huoneet voi asettaa joko rankatuiksi tai privaateiksi.

Serverivuokrausta pystytetään vähitellen. Täydellä kapasiteetilla sitä tarjotaan vasta ensi viikolla. KonsoliFIN-foorumistit tietävät kertoa myös vuokraushinnoittelun:

  • 1 päivä 1,45 euroa
  • 7 päivää 6,95 euroa
  • 30 päivää 24,95 euroa
  • 90 päivää 59,95 euroa

 

Oman serverin vuokraamalla pääsee vaikuttamaan vapaammin käytettäviin asetuksiin. Kehittäjät tarjoavat myös valmiita asetussarjoja, mikäli säätäminen ei kiinnosta.

PS3:n Battlefield 3 -nyypät voivat lisäksi tasoittaa tietä maineeseen ostamalla PlayStation Storesta erilaisia oikotiepaketteja, joilla saa esimerkiksi kaikki avattavat lisähärpäkkeet välittömästi käyttöönsä.

Lähde: Battlefield 3 – The Official Blog

Lisää luettavaa