Battlefield 4 laittautuu täydelliseksi Premium Edition -paketilla / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 4 laittautuu täydelliseksi Premium Edition -paketilla

8.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Electronic Arts on julkaisemassa uuden myyntipaketin Battlefield 4:stä. Lisänimellä Premium Edition varustettu setti on saapumassa ensin pc:lle lokakuun 21. päivä ja myöhemmin saman viikon aikana niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin PlayStation 3:llekin.

Jostain syystä EA ei ole antanut minkäänlaista mainintaa Xbox 360 -versiosta.

Uusilla konsoleilla noin 70 euroa ja pc:llä sekä PlayStation 3:lla lähemmäs 50 euroa kustantava Premium Edition pakkaa sisuksiinsa niin Battlefield 4:n pääpelin kuin myös kaikki Battlefield Premium -jäsenyyden edut. Pelin mukaan saa siis kaikki sen karttapaketit ja muita pieniä lisiä, kuten mahdollisuuden kiilata peruspelaajien ohi palvelinjonoissa.

Kirjoitushetkellä Battlefield 4:n viimeinen karttapaketti, Final Stand, ei ole vielä saanut julkaisupäivää. Se on kuitenkin tarkoitus julkaista peliin vielä syksyn aikana.

Lähde: Battlefield (kotisivu), Xbox Dynasty

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Eikös EA kusettanut ettei tule mitään Premium editionia tällä kertaa? Noh tietää ainakin että jos Hardline tulee ostettua, niin se on vasta tälläinen versio joka lähtee kaupasta mukaan jos sekään.

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk

Mitä tämä nyt on? Itse ostin heti julkaisussa vuosi sitten paketin, jossa oli itse peli plus Premium. Kustansi sen 60€ PC:lle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jännä toi kuinka pelit on noin älyttömästi kalliimpia noilla tämän sukipolven konsoleilla, sitten vielä lasku verkkopelaamisesta siihen päälle.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Jaa, minä kun kuvittelin, että se premium osuus olisi ollut se, että peli toimii.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Premium luokan kusetus heheh :D

Nostoja