Battlefield 4 saa uuden ilmaisen kartan – ja sinä voit auttaa sen kehityksessä

DICE on rakentamassa uutta karttaa Battlefield 4:ään pelaajien antaman palautteen avulla.

20.2.2015 18:11

Battlefield-kehittäjä DICE on suunnittelemassa kokonaan uuden ilmaisen kartan tuomista Battlefield 4:ään. Tulossa ei myöskään ole aivan mikä tahansa kenttäkokonaisuus, vaan tarkoituksena kehittäjillä on rakentaa uusi kartta yhteistyönä Battlefield-yhteisön kanssa.

Mukaan kartan luomiseen on mahdollista päästä, mikäli pelaajalta löytyy hallustaan Battlefield Premium -jäsenyys ja tämä on osallistunut DICE:n Community Test Environment -ohjelmaan. Community Test Environmentin kautta DICE antaa pelaajille tasaisin väliajoin mahdollisuuden päästä käsiksi uuteen karttaan sekä siihen liittyviin tietoihin, joista pelaajat saavat sitten mahdollisuuden jakaa palautetta.

Valmistuessaan uusi kartta tullaan julkaisemaan kaikille alustoille ja kaikkien pelaajien saataville.

Myös uusi päivitys lähestyy parhaillaan Battlefield 4:ää. Maaliskuussa julkaisunsa on saamassa Winter Patchiksi kutsuttu paikkaus, joka hioo erityisesti pelin nettikoodia ja pelin kykyjä havaita sotilaiden välisiä kontakteja. Myös pelitila Squad Obliteration saa jonkinlaisia paikkauksia DICE:n pyrkiessä hiomaan siitä aina vain nopeamman ja haastavamman kokemuksen, jota on myös viihdyttävää seurata sivusta.

Lähde: Battlefield Blog

Lisää luettavaa