Battlefield 4:n nettikoodi kohenee / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 4:n nettikoodi kohenee

4.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

DICE on aloittanut uusien korjauksien tuomisen Battlefield 4:ään. Tiistaina sekä pelin pc-, PlayStation 3-, että Xbox 360 -versio vastaanottivat tuoreen päivityksen, jonka on ollut määrä vahvistaa pelin nettikoodia, ja se on tarkoitus saada myös vielä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle kuluvan viikon aikana.

Päivityksen myötä Battlefield 4:n moninpeli on määrä saada toimimaan sutjakkaammin niin, että pelaajien vuorovaikutus sekä toisten pelaajien että myös pelimaailman kanssa saadaan aiempaa viiveettömämmäksi. Pc:llä ja uusilla konsoleilla tämän suhteen tulee auttamaan erityisesti uusi High Frequency Bubble -ominaisuus, jonka pitäisi seurata normaalia tiheämmällä päivitystahdilla toimintaa, joka tapahtuu pelaajan lähettyvillä.

Mikäli High Frequency Bubblen iloista haluaa nauttia, täytyy se erikseen käydä kytkemässä päälle pelin valikoista. Riippuen pelaajien nettiyhteyksistä, pääsee ominaisuutta hyödyntämään joko low-, medium- tai high-asetuksella.

Pitkän listan muista korjauksista voi tarkastaa Battlefieldin virallisesta blogista. Ohesta löytää myös videon, joka esittelee luvattuja parannuksia.

Uusi päivitys on osin kehitetty DICEn toukokuussa lanseeraaman Community Test Enviroment -ohjelman avulla. Ohjelman myötä pc-pelaajat voivat päästä etukäteen kokeilemaan Battlefield 4:n tulevia päivityksiä ja tarjota näin palautetta niiden toiminnasta. Mukaan ohjelmaan voi hakea Battlelogin kautta aina, kun uusia testipaikkoja vain aukeaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Olenkin odottanut tällaistä päivitystä. Vois palata takaisin Bäfään, jos hit detection paranisi tämän avulla.

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea

Milloin tulee ps4:lle?

Käyttäjän mäntti kuva
mäntti
Lainaus käyttäjältä chelsea

Milloin tulee ps4:lle?

Päivitys on jo ulkona.

Käyttäjän chelsea kuva
chelsea
Lainaus käyttäjältä mäntti

Lainaus käyttäjältä chelseaMilloin tulee ps4:lle?
Päivitys on jo ulkona.

Okei. Ihan jokaisella servulla vai?

Käyttäjän mäntti kuva
mäntti
Lainaus käyttäjältä chelsea

Lainaus käyttäjältä mänttiLainaus käyttäjältä chelseaMilloin tulee ps4:lle?
Päivitys on jo ulkona.
Okei. Ihan jokaisella servulla vai?

Dice tiedotti että kaikki servut tukisivat tuota 24h päästä siitä kun päivitys putkahti ulos. Eli tänään pitäs rokata jokainen serveri.

Nostoja