Battlefield 4:n syyspäivitys lupaa parempaa pelikokemusta / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 4:n syyspäivitys lupaa parempaa pelikokemusta

1.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Battlefield 4:n syyspäivitys lupaa parempaa pelikokemusta

Ensi kuussa yhden vuoden ikään tuleva Battlefield 4 on saanut mittavan syyspäivityksen.

Battlefield 4:n uusimman päivityksen ydinantia ovat pelikokemusta parantelevat säädöt. Ruotsalaiskehittäjä DICE lupaa päivityksen tuovan pelaajien liikehdinnän lähemmäs Battlefield 3:a, säilyttäen kuitenkin Battlefield 4:n parannellut animaatiot. Pelin kritisoidun "nettikoodin" luvataan myös olevan nopein Battlefieldin historiassa, minkä ansiosta pelaajien havaitseman viiveen pitäisi olla alhaisempi kuin koskaan.

Lisäksi Battlefield 4:n Xbox 360- ja PS3-versioissa pelitilanteita päivitetään jatkossa tiuhempaan pelipalvelimelta. Ominaisuuden kerrotaan johtavan sujuvampaan ja "oikeampaan" pelikokemukseen vanhalla konsolisukupolvella.

Syyspäivitys toi mukanaan myös taitaville pelaajille suunnatun Classic Mode -pelitilan. Haastavammat pelisäännöt tarjoavassa Classic Modessa pelaajat voivat esimerkiksi syntyä taistelukentälle vain ryhmänjohtajansa luokse, mikä vaatii ryhmänjohtajilta taktisempaa ajattelua.

Battlefield 4:n syyspäivityksen mittava uudistuslista on luettavissa kokonaisuudessaan Battlelog-palvelussa. Kaikille alustoille ilmestynyt päivitys on saatavilla automaattisena latauksena.

Lähde: Battlelog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

DICE lupaa päivityksen tuovan pelaajien liikehdinnän lähemmäs Battlefield 3:a, säilyttäen kuitenkin Battlefield 4:n parannellut animaatiot.

Bunny hop? Olisi hienoa jos tulisi tosiaan takaisin. BF4:n hyppiminen on naurettavan hidasta ja silti sitä tekee välillä vahingossa, kun se on iskostunut selkärankaan.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Defusea ei siis aiota fixata? Hyvä homma.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä janneus

Defusea ei siis aiota fixata? Hyvä homma.

• Fixed an issue where players could get stuck in the customization menu while playing Defuse. Käy lukemassa tuon linkin päivityslista, aika paljon korjattu kaikkea muutakin mitä tässä uutisessa ei luonnollisesti luetella.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

^^ Kappas vain. Helvetin hyvä homma, että sekin saatiin kuntoon !