Battlefield 4:n taru ei ole vielä ohi – lisää sisältöä luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield 4:n taru ei ole vielä ohi – lisää sisältöä luvassa

10.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

DICE ja Electronic Arts eivät ole vielä valmiita Battlefield 4:n kanssa. Pelisarjan blogisivujen tuoreimman kirjoituksen mukaan hiljattain julkaisunsa saanut Final Stand -karttapaketti ei ole jäämässä sittenkään vielä viimeiseksi pelin sisältölisäksi, vaan jotain muutakin on peliä varten edelleen tekeillä.

DICE ei ole vielä tarkemmin halunnut kertoa, mitä sillä on varsinaisesti suunnitteilla Battlefield 4:n tulevaisuuden varalle. Yhtiö on kuitenkin alkanut nyt sopivasti kyselemään faneiltaan, mitä klassisia Battlefield-karttoja he kenties haluaisivat vielä nähdä pelissä. Kyselyyn voi vastata tästä.

EA:n ja DICEn pyrkimykset sinnitellä vielä Battlefield 4:n parissa eivät varsinaisesti yllätä. Mikäli kaikki olisi mennyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan, olisi poliisiteemainen Battlefield Hardline jo ulkona. EA päätyi kuitenkin kesällä lykkäämään pelin tuloa ensi maaliskuuhun ja näin ollen sen mentävä aukko pyritään täyttämään sillä, mitä käsillä jo on.

Lähde: Battlefield Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Pikemminkin se aukko olisi mukava täyttää juurikin sen takia että peli alkoi toimimaan syyskuun aikoihin. Ärsytti maksaa 120e alku aikoina koko pelistä eli itse peli+premium, pelistä joka ei toiminut.

Käyttäjän Juissimehu312 kuva
Juissimehu312

Toivotaan, että tämä tuleva DLC sisältyisi Premiumiin. En rupea lisää rahaa näille antamaan, jos näin ei ole. 120 euroa ei ole meikäläiselle mikään pieni summa.

Käyttäjän SnuubZ kuva
SnuubZ

Ite maksoin 25e pelistä ja premium 17e elikkä 42e :) en tosiaan ikin maksais 120e :D