Battlefield, Army of Two ja Dead Space saavat jatkoa? / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield, Army of Two ja Dead Space saavat jatkoa?

24.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
27

Electronic Arts vihjaa julkaisevansa jatko-osia sen suosituille pelisarjoilleen. Tänä vuonna ilmestyneet Battlefield: Bad Company, Army of Two ja Dead Space ovat EA:n vihjeiden mukaan saamassa jatkoa. Firman mukaan sekä Battlefield: Bad Company, että Army of Two ovat menestyneet hyvin, joten jatko-osat ovat varmasti ainakin suunnittelupöydillä.

Dead Space julkaistiin juuri Xbox 360:lle ja PS3:lle. Pelin arvostelun voit bongata ensi kuun Pelaajasta.

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaikki hyviä pelejä joten siitä vain

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Ihan hyviä pelejä tosiaan. Itse en ole kerennyt kuin Bad Companya testaamaan, mutta se ei itseeni iskenyt samanlailla kuin esim. Battlefield 2:sta, jonka parissa tuli (varsinkin netissä) vietettyä useita tunteja. Mutta jos myyvät kerran, niin tottakai jatkoa voidaan odottaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei mikään ihme, uusien nimikkeiden luonti on nykyään tajuttoman kallista.

Käyttäjän Raverider kuva
Raverider

EA on oravanpyörässä. Pari vuotta sitten niitä haukuttiin pystyyn innovaation ja uusien sarjojen puutteesta. Samaa tavaraa eri vuosiluvulla. Viime vuosina yhtiö on todistanut, että kyllä heilläkin riittää innovaatiota ja uusia keksintöjä. Nyt pelit kuten Bad Company ja skate, joissa on jotain uutta saavat jatkoa. Meneekö tämä taas siihen, että tehdään vaan jatko-osaa jatko-osan perään?

Käyttäjän Mito-san kuva
Mito-san

Jess Bad companylle jatkoa. Bad company on yksi vuoden parhaista peleistä. So far anyway...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Army of 2 2

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Dead Spacelle jatkoa erittäin mielellään. Batlefieldillekin toivoisin. Amy of two oli huono joten toivottavasti 1 jatko.(?) olisi parempi.

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

Army of Two ja Bad Company olivat ainakin omasta mielestä varsin keskinkertaisia tuotoksia. Dead Space taitaa olla tästä kolmikosta laadukkain, joten sille jatkoa saisikin tulla. Bad Companyn kehittänyt DICE voisi sen sijaan suosiolla keskittyä mielummin Mirror's Edgen huhutun trilogian seuraaviin osiin.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Joo tuota nyt kun puhutaan vakavissaan,niin perun Bad Companyn jatkon,sillä toivoisin ihan uutta Batlefieldiä ennemmin. Bad Company menee taas siihen että uudistukset jäävät liian pieniksi ja tulee taas sama ja vanha Bad Company joka ei tunnu tarpeeksi tuoreelta enää.

Käyttäjän Reventon kuva
Reventon

Hyvä juttu. Kaikki noista oli enemmän tai vähemmän hyiä pelejä, enkä näe mitään syytä miksei Niille tultaisi tekemään jatko-osia.