Battlefield Hardline ottaa oppia Call of Dutysta uudessa lisäosassa / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield Hardline ottaa oppia Call of Dutysta uudessa lisäosassa

13.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Rötöstelyaalto iskee Battlefield Hardlineen lisäosan muodossa ensi viikolla

Maaliskuussa julkaistu Battlefield Hardline saa toisen lisäsisältöpakettinsa jo tulevalla viikolla.

Robbery-nimeä kantava paketti keskittyy tällä kertaa pitkälti rötöstelijöihin. Muun muassa museon ja suljetun poliisiaseman käsittävät neljä uutta karttaa tarjoavat pitkäkyntisille täydellisiä mahdollisuuksia toteuttaa suuren mittakaavan ryöstökeikkoja, jotka poliisien täytyy pyrkiä tärvelemään. Teemaa toteutetaan myös paketin uudessa Squad Heist -pelimuodossa, joka skaalaa emopelistä tutun Heist-toiminnan kahden viiden pelaajan joukkueen pikkunahinoinniksi.

Lisäosa tuo mukanaan uuden pelisisällön lisäksi myös neljä uutta asetta, kaksi uutta taistelun tuoksinnassa käytettävää välinettä sekä uuden auton ja helikopterin. Paketin sisältöä voi tutkailla tarkemmin täältä.

Robberyn ostavat, maksullisen Battlefield Premium -jäsenyyden omaavat pelaajat pääsevät myös hyödyntämään Call of Dutyn Prestige-järjestelmää paljon muistuttavaa Legendary Super -ominaisuutta. Legendary-tasoja voi kerätä itselleen resetoimalla moninpelisaavutuksensa ja aloittamalla uudelleen puhtaalta pöydältä. Yhteensä tasoja on viisitoista, ja järjestelmän lupaillaan lisäävän peliin satoja tunteja mielekästä puuhaa.

Premium-jäsenet pääsevät Robberyyn käsiksi jo keskiviikkona 16. syyskuuta. Paketin virallista julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta sitä edeltänyt Criminal Activity -lisäosa saapui kaikkien ulottuville kaksi viikkoa Premium-julkaisunsa jälkeen, joten kovin kauaa muutkaan pelaajat eivät enää joudu odottelemaan.

Lähde: Battlefield (Twitter), Battlefield Hardline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nekker kuva
Nekker

Satoja tunteja mielekästä puuhaa prestige-järjestelmästä on ehkä hieman optimistisesti sanottu.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus käyttäjältä Nekker

Satoja tunteja mielekästä puuhaa prestige-järjestelmästä on ehkä hieman optimistisesti sanottu.

Vieläpä hienon nimen antaneet tuolle ominaisuudelle.