Battlefield Hardline täydentyi kilpailuhenkisillä pelimuodoilla / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield Hardline täydentyi kilpailuhenkisillä pelimuodoilla

22.01.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Visceral Gamesin Battlefield Hardline -räiskintäpelin viimeinenkin pelimuoto on nyt julkistettu maailmalle.

Perinteisempien Battlefield-tyylisten pelimuotojen rinnalle saapuu Crosshair, joka on suunniteltu kilpailulliseen pelaamiseen. Battlefield Hardlinen Crosshair-muodossa poliisit pyrkivät suojelemaan todistajaksi ryhtynyttä ex-rikollista, jonka entiset jengikaverit yrittävät laittaa tämän pois päiviltä. Aikaisemmin paljastetun Rescue-pelimuodon tapaan myös Crosshair vaatii kärsivällistä ja varovaista otetta. Muista Battlefield Hardline -pelimuodoista poiketen pelaajilla on käytettävissään vain yksi elämä.

Kaikki Battlefield Hardlinen pelimuodot ovat nyt tutustuttavissa pelin verkkosivuilla, joilla esitellään myös pelin seitsemään vaihtoehtoon täydentynyt karttavalikoima.

 

Lähde: Battlefield

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gamer paradise kuva
Gamer paradise

Muistaakseeni Counter Strike on ehtinyt tarjota samaa settiä jo pitkän aikaa... Ja aika lailla arcadea se Battlefieldkin on, tosin erona Countteriin se taitaa tarjota Call of Duty tyylistä asekustomisaatiota.. Meh, jokaiselle jotakin, mutta Bad Company kolmea odotellessa. Onko BC3 sama Dicelle, kuin HL3 Valvelle? Ei se Gaben HL3a teille anna, kun ei sille raha pulaa tule, senkin case riippuvaiset.

Nostoja