Battlefield Hardlinen yksinpelikampanja esittäytyy vangitsevissa merkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

Battlefield Hardlinen yksinpelikampanja esittäytyy vangitsevissa merkeissä

13.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Saksan Gamescom-pelimessut ovat poikineet uutta videomateriaalia Battlefield Hardlinesta. Pelkästä pelin verkkopuolesta kiinnostuneille tarjolle on tuotu lyhyt esittely sen Rescue-pelitilasta, mutta samalla Visceral Games ja EA ovat myös viimein esitelleet Hardlinen yksinpelikampanjaa.

Uudessa yksinpelimateriaalissa vallitseva elementti on hiippailu. Pitkin 12 minuutin videota katsojille esitellään erityisesti keinoja, joilla vihollisten iholle voi hiipia vähin äänin ja joilla parhaimmassa tapauksessa voi myös välttää turhien ruumiiden syntymisen. Tiettyjen pahisten vangitsemisesta saatetaan myös palkita ajoittain pelaajaa.

Battlefield Hardlinea odoteltiin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle vielä tovi sitten lokakuulle. EA päätti kuitenkin heinäkuussa lykätä tuotoksensa julkaisua aina vuoden 2015 alkuun.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näytti yllättävän mielenkiintoiselta, mutta kysymys kuuluukin onko sitä tarpeeksi hintalappuun nähden, kun ei se moninpeli kiinnosta yhtään?

Käyttäjän Olli15Boy kuva
Olli15Boy
Lainaus käyttäjältä snaketus

Näytti yllättävän mielenkiintoiselta, mutta kysymys kuuluukin onko sitä tarpeeksi hintalappuun nähden, kun ei se moninpeli kiinnosta yhtään?

Itse ootan myös yksinpeliä ekaa kertaa enemmän kuin moninpeliä. Kai tuon voi hankkia kunhan hinta vähän laskee.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Olli15Boy

Lainaus käyttäjältä snaketusNäytti yllättävän mielenkiintoiselta, mutta kysymys kuuluukin onko sitä tarpeeksi hintalappuun nähden, kun ei se moninpeli kiinnosta yhtään?

Itse ootan myös yksinpeliä ekaa kertaa enemmän kuin moninpeliä. Kai tuon voi hankkia kunhan hinta vähän laskee.

Täl hetkel tota saa PC:lle 35€ hintaan. ite odotan et tippuu sinne 20€ ja harkitsen sitte

Käyttäjän Core kuva
Core

Kattellaan sitten kun tipahtaa EA Accessin vaulttiin.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Katselin live lähetyksessä toisella silmällä, enkä sitäkään jaksanut paria minuuttia pidempään oli niin armottoman tylsä, mitään sanomaton ja harmaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli mieleen yksinpelistä Farcry 3. Omituista että joku BF:n yksinpeli kiinnostaa mutta niimpä vain tekee. Mikäli pelattavaa on hintaansa nähden ja hiippailua voi harrastaa läpi pelin niin menee kyllä harkintaan pelin osto.

Moninpeli ei oikein vieläkään kiinnosta mutta silti enemmän mitä perinteisemmät CODit ja BF:t. Ei ole kuitenkaan ostolle peruste itsellä.

Käyttäjän Juissimehu312 kuva
Juissimehu312

Ei kiitos, tulee heti mieleen jokin GTA:n ja Far Cryn hybridi. Fatkahan on se että ajat muuttuu ja pelit muuttuu sen myötä. Silti, jos muistelee pelejä kuten BF2 ja Bad Company 2, niin voin sanoa vain että tällä pelillä ei ole mitään asiaa tähän sarjaan..

Nostoja